KIRIKKALE
21°

Öztürk; “MKE çalışanlarının daima yanındayım”

Öztürk; “MKE çalışanlarının daima yanındayım”



“MKE, YENİDEN SAVUNMA SANAYİMİZİN GÖZBEBEĞİ OLACAKTIR”
MKE Genel Müdürü Yasin Akdere’yi makamında ziyaret eden MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, “Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakı olarak, Kırıkkale’mizi köyden şehre dönüştüren MKE’nin gelişimi için yeniden yapılanma sürecini başından beri takip ediyor ve destekliyoruz. İnanıyoruz ki MKE, yeniden savunma sanayimizin gözbebeği olacaktır,” diye konuştu.

“MKE ÇALIŞANLARININ DAİMA YANINDAYIM”
MHP Merkez İlçe Başkanı Murat Abalı’nın da katıldığı görüşmenin gündeminde MKE’nin yeniden yapılanma süreci ve bu süreçte MKE çalışanlarının mali ve özlük hakları vardı. Eskiden olduğu gibi bugün de MKE çalışanlarının yanlarında olduklarını kaydeden MHP’li Öztürk, özellikle mali konularda beklentilerinin iletti.

“MKE’NİN YENİDEN YAPILANMA SÜRECİ HAKKINDA İSTİŞARELERDE BULUNDU”
MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, görüşmeye dair yaptığı açıklamada, “Merkez İlçe Başkanımız Sayın Murat Abalı ile birlikte MKE Genel Müdürü Sayın Yasin Akdere’yi ziyaret ederek MKE’nin yeniden yapılanma süreci hakkında istişarelerde bulunduk. MKE işçilerine Ocak ayından itibaren yüksek oranda zam verilmesi konusunda görüşlerimizi ve işçilerimizin taleplerini ısrarlı bir şekilde ilettik.”

“MKE İŞÇİLERİNİN ÜCRETLERİNİN MSB İŞÇİLERİNİN ÜCRETLERİYLE EŞİTLENECEK”
“İlk etapta MKE işçilerinin ücretlerinin MSB işçilerinin ücretleriyle eşitlenmesi, ardından da yüksek oranda bir zam verilmesi talebimizi ilettik. Bilinmeli ki, çalışanlarımızı hak ettikleri refah seviyesine ulaştırmak için mücadelemizi sürdürüyoruz. Bu çabamızın ilk meyvesi olarak taşeron işçilere ciddi seviyede bir zam verildi. MKE yönetimi de işçisine en yüksek zammı yapmak için çalışmasına hız verdi,” ifadelerine yer verdi.

“LAF DEĞİL, İCRAAT ÜRETİYORUZ”
Boş vaatlerle ya da spekülasyonlarla değil gerçekler üzerinden siyaset yaptıklarını belirten MHP’li Öztürk, “MKE konusunda da en başta ne demişsek şu anda da o noktadayız. Gerçekçi ve işçilerimizin haklarını en üst seviyede savunan bir yol izliyoruz. Bizim boş laflarla, boş vaatlerle işimiz olmaz. Milliyetçi Hareket Partisi milletvekili olarak biz laf değil, icraat üretmeye devam ediyoruz,” diye konuştu. 

İlginizi Çekebilir

Milli Eğitim Müdürlüğü’ne destek

İlginizi Çekebilir

Öztürk, esnafın sesi oldu

İlginizi Çekebilir

MHP’li Halil Öztürk TBMM’de çiftçinin zararının karşılanmasını istedi

Haber Yorumları

Yorum Yaz

93636

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171