KIRIKKALE
22°
00:28

Akşam'a Kalan Süre

Öztürk: “Türk milletinin sesi olan basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlarım”

MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir açıklama yaptı. Öztürk; “Türk milletinin sesi olan basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlarım” dedi.


“BASIN MENSUPLARININ AĞIR ŞARTLARDA ÇALIŞTIĞININ FARKINDAYIZ”
“Gücünü milletten alarak mesai kavramı gözetmeden çalışan ve Türk milletinin sesi olan basın mensuplarının ağır şartlarda çalıştığının farkındayız,” diyen MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, “Gazetecilik, fedakârlık isteyen mesleklerin başında gelmektedir. Türk basını, özellikle de yerel basın, milli mücadele yıllarında, milli duygulara hitap ederek, milli birlik ve beraberliğin sağlanması yönünde görevini en iyi şekilde yerine getirmiş, hem Anadolu'nun düşman işgaline karşı direnişinin yürekli sesi olmuş, hem de bu direnişin kahramanlarının destanını yazmıştır,” diye konuştu.

"BUGÜNLERDE GAZETECİLİK MESLEĞİNİN ÖNEMİ DAHA DA ARTTI"
Türkiye’nin çok önemli bir süreçten geçtiği bugünlerde gazetecilik mesleğinin öneminin daha da arttığına vurgu yapan  Öztürk, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ifade ettiği gibi, ‘Gazeteciler, gördüklerini, düşündüklerini, bildiklerini samimiyetle yazmalıdır.’ Yine Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin ifadelerinde anlam bulduğu şekliyle, ‘Şüphesiz demokrasi haber alma ve ifade özgürlüğüyle güçlenir ve zenginlik kazanır. Bin bir güçlükle mesleklerini icra etmeye çalışan değerli gazetecilerimizin çabaları takdir edilmesi gereken bir durumdur.’

“BASIN ŞEHİTLERİNE RAHMET DİLERİM”
“Bu vesileyle, bu anlamlı günde basın şehitlerimizi yâd ediyorum. Başta ülkemiz sathında önemli bir yere sahip olan Kırıkkale’mizin değerli gazetecileri olmak üzere, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlar, ilkeli ve tarafsız yayıncılık anlayışıyla kamuoyunun sesi olma görevini yürüten tüm gazeteci arkadaşlarımıza hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim,” dedi.

İlginizi Çekebilir

Yoğun talep üzerine tavuk çiftliği kurdu, şimdi paraya para demiyor

İlginizi Çekebilir

Teknik direktör Eraslan: “Hedefimiz Play-Off”

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de Gazi Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuşa devlet övünç madalyası ve beratı verildi

Haber Yorumları

Yorum Yaz

86061

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171