KIRIKKALE
25°
00:7

Akşam'a Kalan Süre

Öztürk: “Yaptığınız fedakarlığın farkındayız”

MHP Kırıkkale Milletvekili MDK Başkanı Av. Halil Öztürk, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle açıklamalarda bulundu. Öztürk, “Hızlı ve doğru haber için sarf ettiğiniz emeğin ve yaptığınız fedakarlıkların farkındayız” dedi.


BAŞARIYLA GÖREVİNİ YERİNE GETİRİYOR 
24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle MHP Kırıkkale Milletvekili MDK Başkanı Av. Halil Öztürk açıklamalarda bulundu. Öztürk, “Sevgili Basın mensupları; hızlı ve doğru haber için sarf ettiğiniz emeğin ve yaptığınız fedakarlıkların farkındayız. 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramınızı kutluyor, çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum. Basınımızın her daim destekçisi olduğumuzu belirtmek istiyorum” dedi. Öztürk, Türk basınının tarihin her döneminde milletin gözü, kulağı, sesi olma ve kamuoyunun haber alma hakkına katkıda bulunma görevini başarıyla yerine getirdiğini vurguladı.

Haber: Ahmet Gökdemir 
 

İlginizi Çekebilir

Milletvekili Öztürk, Can’ı tebrik etti

İlginizi Çekebilir

Öztürk: “Bugünkü CHP, Atatürk’ün kemiklerini sızlatıyor!”

İlginizi Çekebilir

Kurtuluş Mahallesi’nden Öztürk’e büyük destek

Haber Yorumları

Yorum Yaz

84684

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171