KIRIKKALE
21°
01:8

Akşam'a Kalan Süre

Öztürk’ten Labordent’e hayırlı olsun ziyareti

Açıldığı günden itibaren farkını fark ettiren Labordent Diş Kliniğinin dünkü ziyaretçisi MHP Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk oldu. 


AHMET SAİD ÖZKAN’A GENEL MÜDÜRLÜK GÖREVİ 
Beraberinde MHP İl Başkanı Av. Murat Abalı, MHP Merkez İlçe Başkanı Faruk Akbulut, MHP Kadın Kolları Başkanı Av. Melike Boran İsmailoğulları; il, ilçe ve kadın kolları yöneticilerinden oluşan kalabalık bir heyetle Labordent Diş Kliniğini ziyaret eden Öztürk, Genel Müdür olarak göreve başlayan Ahmet Said Özkan’a da hayırlı olsun temennilerini iletti.

YATIRIMCILARA DESTEĞİMİZ SÜRECEK
Klinikte incelemelerde bulunan MHP Kırıkkale Milletvekili Öztürk, Kırıkkale’de bu denli modern ve gelişmiş bir teknolojiyle diş problemlerine çözüm bulan Labordent’in Kırıkkale’de çok daha güzel işler çıkaracağına inandıklarını ifade ederek, “Kırıkkale’mize bir çivi dahi çakan tüm yatırımcılarımıza teşekkür ederiz. Dün olduğu gibi bugün ve yarın da yatırımcılarımızın en büyük destekçisi biz olacağız,” dedi. 

LABORDENT’LE DİŞLERİNİZ EMİN ELLERDE
Açıldığı günden itibaren farkını fark ettiren Labordent Diş Kliniği, her geçen gün müşteri portföyünü geliştiriyor. Ankara, Kayseri ve Kırşehir’in ardından 4. Şubesini Kırıkkale’de açın Labordent Diş Kliniği, modern cihazları ve nezih ortamıyla kısa sürede Kırıkkalelilerin dikkatini çekmeyi başardı.

Haber: Ahmet Gökdemir

İlginizi Çekebilir

Öztürk: “Türk Milleti kaosa hayır demiştir!”

İlginizi Çekebilir

MHP’de görev dağılımı yapıldı

İlginizi Çekebilir

MHP teşkilatı seçim startını verdi

Haber Yorumları

Yorum Yaz

12625

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171