KIRIKKALE
26°
01:45

Akşam'a Kalan Süre

Personellerin sözleşmeleri yenilendi

Tarım alanında yapılan çalışmaların daha ileri seviyeye taşınması amacıyla çalışma gerçekleştiren İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, bu kez personellerinin yüzünü güldüren bir çalışmaya imza attı. Tarım ve Orman İl Müdürlüğü’nde görevli sözleşmeli personellerin


YAKLAŞIK 40 PERSONEL GÖREV YAPIYOR 
İl Tarım ve Orman Müdürlüğü bünyesinde; 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesi kapsamında çalışan sözleşmeli personellerin sözleşmeleri yenilendi. İl Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda İl Müdürü Sırrı Yılmaz’ın katılımıyla imza töreni gerçekleşti. Törende konuşan Yılmaz "İlimiz genelinde Ziraat Mühendisi, Gıda Mühendisi ve Veteriner Hekim olmak üzere 40 personel sözleşmeli olarak görev yapmaktadır. Müdürlüğümüz bünyesinde çalışan ve aramıza yeni katılan genç dinamik bir kadroyla 2023 yılın da ilimiz tarım ve hayvancılığına daha güçlü ve verimli bir şekilde katkı sağlanacağından duyduğu memnuniyeti dile getirerek yeni dönemin bütün personellere hayırlı olmasını" dedi. 
 

Haber: Ahmet Gökdemir 

İlginizi Çekebilir

Personellerin sözleşmeleri yenilendi

İlginizi Çekebilir

Ekiplerden gıda denetimi!

İlginizi Çekebilir

Dinek Dağı’nda organik arıcılık yapılacak

Haber Yorumları

Yorum Yaz

70752

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171