KIRIKKALE
25°

PTT 183 yaşında

Kırıkkale’de Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT AŞ)’nin 183. Yıldönümü kutlandı. Etkinlikler kapsamında 183 sıra numarasını alan müşteriye hediye takdim edildi.


GÜNÜN ANISINA HEDYİE VERİLDİ
Türkiye genelinde olduğu gibi Kırıkkale’de de Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT AŞ)’nin 183. Kuruluş yıldönümü kutlandı. PTT merkez şubesi içerisinde 183. Numarayı alan müşteriye günün talihlisi olarak hediye verildi. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kırıkkale PTT Başmüdürü Mustafa Akdemir, “Posta Nezareti adıyla 23 Ekim 1840 tarihinde kurulan, Türkiye’nin en köklü kurumlarından biri olan Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT AŞ), 183’üncü kuruluş yıl dönümünü kutluyor” dedi.

ÇALIŞMAMIZI DAİMA SÜRDÜRECEĞİZ
Akdemir, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı Türkiye Yüzyılı vizyonu ışığında yenilikçi çözümler ile vatandaşlarımıza en kaliteli hizmeti uygun fiyatlarla sunmayı geçmişte olduğu gibi bugün de sürdürüyoruz. Dünyada büyük bir hızla yaşanan dijital değişim ve dönüşümü yakından takip ederek çalışmalarını sürdüren PTT AŞ, iki asra yaklaşan tecrübesini yenilikçi bir hizmet anlayışı ile birleştirerek, hizmet sunduğu alanlarda Türkiye Yüzyılı vizyonu ile bir dünya markası olma hedefine emin adımlarla yürüyoruz. Sürekli kendini yenileyen PTT AŞ, yenilikçi projeler ile geçmiş ile günümüz arasında büyük bir fark ortaya koyuyor.

ÇEVRENİN KORUNMASINI HEDEFLİYOR
“PTT AŞ, Türkiye Yüzyılı hedeflerinden biri olan ortak geleceğimizi koruma doğrultusunda “Sürdürülebilirliğin Yüzyılı” için adımlar atmış, Ulusal Elektronik Tebligat Sistemi (UETS) projesi ile kâğıt kullanımının azalmasına katkı sağlamıştır. Kapsayıcı ve küresel büyüme doğrultusunda “Kalkınmanın Yüzyılı” için de adımlar atan PTT AŞ, iştirakleri PttAVM ile ülkemizde üretilen ürünlerin yurt dışına ihracatını sağlayarak üretimi destekliyor. PTT AŞ, dünyada en önemli sorunlardan birisi olan doğanın kirletilmesi ve enerji israfı konularında da yaptığı çalışmalar ile örnek oluyor. Sıfır Atık Projesi kapsamında hizmet ederken tasarruf yapılmasını sağlayan projeler üreten PTT AŞ, araç filosunun yüzde 80’ini 2030 yılına kadar elektrikliye çevirmeyi planlayarak kullanılan elektrikli araçlar ile karbon salınımının azalmasını ve doğal güzelliklerin ve çevrenin korunmasını hedefliyor” dedi.

Haber: Süleyman Ok

İlginizi Çekebilir

Emeklilere zam müjdesi 

İlginizi Çekebilir

PTT 183 yaşında

İlginizi Çekebilir

İftiralara aldırış etmeden Kırıkkale için çalışıyoruz

Haber Yorumları

Yorum Yaz

64779

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171