KIRIKKALE
26°
03:19

Öğleye kalan Süre

Ramazan Sokağı etkinlikleri başladı

Kırıkkale Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Ramazan Sokağı’ etkinlikleri, Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında başladı. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Ramazan sokağını ziyaret ederek vatandaşlar ile bir araya geldi.


MEYDANDA İFTAR ÇADIRI KURULDU
Kırıkkale Belediyesi tarafından her yıl Cumhuriyet Meydanı’na kurulan geleneksel ‘Ramazan Sokağı’ bu yıl da kuruldu. İçerisinde iftar çadırı, çay ocağı, oyun alanları ve yöresel ürün stantları bulunan Ramazan Sokağı’na Ramazan Sokağı’na Kırıkkaleli vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Ramazan’ın ilk günü ile birlikte hizmete başlayan sokağın, Ramazan’ın son gününe kadar devam edeceği belirtildi. 

SAYGILI VE EKİBİNE TEŞEKKÜR ETTİ
İftar sonrası vakitlerinin büyük bir kısmını Ramazan Sokağı’nda geçiren Kırıkkaleli vatandaşlar, etkinlikten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Başkan Saygılı ve ekibine teşekkür etti.

STANTLARI ZİYARET EDEREK HAYIRLI İŞLER DİLEDİ
Öte yandan Başkan Saygılı, Ramazan Sokağı’nı ziyaret ederek, vatandaşlarla sohbet etti. Saygılı, Ramazan Sokağı’nda bulunan stantları ziyaret ederek hayırlı işler diledi.

Haber: Burak Çalışkan

İlginizi Çekebilir

Silah müzesinde sona doğru

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale Belediyesinden Sporculara İkram

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale Belediyesi’nden su kesintisi uyarısı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

40961

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171