KIRIKKALE
25°
02:53

İmsak'a Kalan Süre

Resim sergisi duygulandırdı 

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde düzenlenen etkinliklerde ‘Kırıkkale Şehitleri’ temalı resim sergisi açıldı. Resim sergisi etkinliğe katılan vatandaşları duygulandırdı. 


VATAN, MİLLET VE SEVGİ YÖNÜ 
Yahşihan’da, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" dolayısıyla düzenlenen resim sergisinde ressam Merve Nur Öcal’ın eserlerinin yer aldığı sergisi yer aldı.  Ressam Merve Nur Öcal, nüfusuna oranla en fazla şehit veren il olan Kırıkkale'nin, vatan ve millet sevgisi yönüyle örnek bir il olduğunu belirterek "Bayrağımızı, kutsal değerlerimizi canı pahasına koruyan şehitlerimizi anmak, onların aziz hatıralarını her daim zihnimizde ve gönlümüzde diri tutmak için şehitlerimizin fotoğraflarını resim etim” dedi.  15 Temmuz seneyi devriye programında Kırıkkaleli Şehitlerimizin karakalem portre çalışmalarını sergilediklerini söyleyen Öcal, “ Şehitlerimizi saygıyla, rahmetle anıyorum ve yakınlarına Cenab-ı Allah'tan sabırlar diliyorum." dedi.

Haber: Burak Çalışkan 

İlginizi Çekebilir

Yahşihan’a huzur evi yapılacak

İlginizi Çekebilir

Yahşihan Belediyesi’nden Kitapların Işığında 2. Gençlik Kampı

İlginizi Çekebilir

Türkyılmaz, halk gününde vatandaşlarla buluştu

Haber Yorumları

Yorum Yaz

83961

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171