KIRIKKALE
32°
06:17

Öğleye kalan Süre

Sağlık-Sen’den AK Parti’ye ziyaret

Sağlık-Sen Şube Başkanı Recep Akdoğan ve sendika yönetimi AK Parti İl Başkanlığı’na nezaket ziyareti gerçekleştirdiler.


ÇALIŞANLARIN BEKLENTİLERİNİ ANLATTILAR 
Şube Sekreteri Özcan Uca, Engelli Komisyon Başkanı Kudret Özçam ve iş yeri temsilcilerinden Mehmet Erduran ile birlikte AK Parti İl Başkalığına ziyarette bulundular. AK Parti İl Başkanı Mustafa Kaplan’ı ziyaretinde gündeme dair konular ele alındı ayrıca; Başkan Akdoğan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan7ın 14 Mart Tıp Bayramı çerçevesinde yapmış olduğu açıklamasına istinaden oluşan durum hakkında değerlendirmeler yaparak sağlık camiasının beklentilerini dile getirdi.  


SORUNLARIN DEĞİL, ÇÖZÜMÜN PARÇASIYIZ 
Daha sonra Akdoğan ve beraberindeki heyet AK Parti Merkez İlçe Başkanı Turgay Sarıaydın’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Akdoğan, “Sağlık-Sen gerek ülkemiz gerekse de ilimiz düzeyinde güçlü bir sivil toplum kuruluşu olarak her daim sorunların değil çözümlerin bir parçası olmayı kurum ve kuruluşlarımızla işbirliği içerisinde gayret göstermeyi amaçlamaktadır. Geçmişte olduğu gibi gelecekte de bu doğrultuda devam edeceğiz. Ak Parti Merkez İlçe Başkanımıza yeni görevinde başarılar temenni ediyoruz” dedi. 


Haber: Ahmet Gökdemir 

İlginizi Çekebilir

Sağlık-Sen’den AK Parti’ye ziyaret

İlginizi Çekebilir

Sağlık-Sen’den toplu sözleşme ziyareti

Haber Yorumları

Yorum Yaz

93235

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171