KIRIKKALE
27°
04:29

Öğleye kalan Süre

Sanayi sitesi taşınıyor, ihale Nisan ayında!

Kırıkkale şehir merkezi içerisinde yer alan ve halk arasında ‘Eski Sanayi Sitesi’ olarak bilinen bölgenin yeni yerine taşınması kapsamında çalışmalar hızlandı. Yeni sanayi sitesi için Nisan ayında ihale yapılacak.


MODERN SANAYİ SİTESİ OLACAK 
Şehir merkezinde yer alan ve çok sayıda esnafın yer aldığı sanayi sitesinin yeni bölgeye taşınması amacıyla yapılan çalışmalar meyvesini vermeye başladı.  Kırıkkale Belediyesi, Küçük Sanayi Sitesi´nin kent merkezinde köhneleşmiş yapıların içinden çıkararak, yeni yerine taşımaya hazırlanıyor. Proje ile sanayi sitesi şehir merkezinden kaldırılarak çevre yolunda Kırıkkale Belediyesi´nin de arsasının bulunduğu yere, TOKİ tarafından inşa edilecek Modern Sanayi Sitesine taşınacak.

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ VERİLDİ 
Geçtiğimiz yıl Ocak ayı itibariyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla kamulaştırma kararı alınan bölgeyle ilgili çalışmalarda sona doğru yaklaşıldı. TOKİ tarafından çevre yolu üstüne yapılacak olan “Yeni Sanayi Sitesi” için geri sayım başladı. AK Parti Milletvekili Ramazan Can, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve AK Parti İl Başkanı Mustafa Kaplan, TOKİ Başkanı Ömer Bulut’u ziyaret etti. Ziyaret kapsamında sanayi sitesinin son durumu görüşüldü.

KIRIKKALE’YE HAYIRLI OLSUN 
Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Başkan Saygılı, “TOKİ Başkanımız, Kırıkkale'mize yakışır modern  “Yeni Sanayi Sitesinin” yapım işine yönelik ihale tarihinin Nisan Ayı olduğunun ve projenin kısa sürede tamamlanacağının müjdesini verdi.  Birlik ve beraberliğimizin meyvelerini almaya devam ediyoruz.  Kırıkkale’mize esnafımıza hayırlı olsun” dedi.

Haber: Ahmet Gökdemir 

İlginizi Çekebilir

Sanayi esnafından ısınmaya ortak çözüm

İlginizi Çekebilir

Saygılı: “Sanayi esnafı şehrimizin lokomotifidir”

İlginizi Çekebilir

Yeni sanayi şehri kuruluyor

Haber Yorumları

Yorum Yaz

15642

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171