KIRIKKALE
25°
06:14

Öğleye kalan Süre

Saygılı, esnaf ve vatandaşla bir araya geldi

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, her zaman olduğu gibi  esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.  Saygılı ziyaretlerinde vatandaşların istek ve sorunlarını dinledi. 


İSTEK VE SORUNLARINI DİNLEDİ
Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı,  iş yerlerinde esnafları ziyaret etti. Vatandaşlarla ile  bir araya geldi, istek ve sorunlarını dinleyen Saygılı, İlgili birim müdürlerine talimat verdi. Ziyaretleri sonrasında açıklamalarda bulunan Başkan Saygılı, her zaman vatandaşlar ve esnaflar ile bir araya geldiklerini ifade etti. 

SORUNLARI VE TALEPLERİ YERİNDE DİNLİYOR 
Esnaf ve vatandaşlardan şehrin sorunlarını ve halkın taleplerini yerinde dinleyen Saygılı, birçok soruna çözüm şansı buluyor. Seçildiği günden itibaren esnaflarla olan bağlantısını hiç koparmadığını dile getiren Başkan Saygılı, gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerinin, kendisine birçok soruna yerinde müdahale etme şansı tanıdığını ifade etti. Esnaf ziyaretlerinde vatandaşlar taleplerini bire bir kendisine ilettiğini ve imkanlar dahilinde olan bütün taleplere cevap verme gayretinde olduğunu söyledi.

ESNAF VE VATANDAŞLARLA BİRLİKTEYİZ 
Başkan Saygılı, "Tabii ki Kırıkkale Belediyesinde görev yapan arkadaşlarımızda birlikte büyük bir ekibiz ama biz şehrimizin esnafları ile de büyük bir ekip olduk. Esnaflarımızın bizlere olan ilgisi her zaman bizlere şevk verdi. Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana fırsat bulduğumuz her an kendimizi esnaf ve vatandaşlarımızın arasında atıyoruz " dedi. 

Haber:Burak Çalışkan


 

İlginizi Çekebilir

Çocukların yaz tatili bilim şenliğine dönüşüyor 

İlginizi Çekebilir

Depremzede Aysima’ya doğum günü sürprizi

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale rengarenk çiçek açacak

Haber Yorumları

Yorum Yaz

41339

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171