KIRIKKALE
21°
02:37

Öğleye kalan Süre

Şehit Ceylan, son yolcuğuna uğurlandı

Suriye İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi'nde yol emniyet görevi sırasında şehit olan Piyade Uzman Çavuş Emre Ceylan (28), Nur Camisi’nde düzenlenen cenaze töreninin ardından toprağa verildi.


ŞEHİT CEYLAN’IN NAAŞI KÖYÜNDE DEFNEDİLDİ
Kırıkkaleli Piyade Uzman Çavuş Emre Ceylan(28), görev yaptığı Suriye İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi’nde şehit düşmüştü. Ceylan’ın naaşı Hatay’da yapılan törenin ardından memleketi Kırıkkale’ye gönderildi. Burada helallik almak için Etiler Mahallesi’ndeki baba ocağına götürülen Ceylan’ın naaşı daha sonra cenaze töreni için Nur Camisi külliyesine getirildi. Şehit Ceylan’ın naaşı, burada kılınan cenaze namazının ardından defnedilmek için Kösedurak Köyü mezarlığına gönderildi. 

NİŞANLISI CEYLAN’IN ÜNİFORMASINI GİYDİ
Şehit Emre Ceylan’ın cenaze törenine katılan annesi Zarife Ceylan, ağabeyi Emrah Ceylan ve Ceylan’ın nişanlısı Eda, tabutun başında uzun süre gözyaşı döktü. Aile fertlerinin ayakta durmakta zorlandığı cenaze töreninde Ceylan’ın nişanlısı Eda’nın Ceylan’a ait askeri üniformayı giymesi ve nişanlısını son yolculuğuna asker selamı vererek uğurlaması görenlerin yüreğini dağladı. Şehit Ceylan’ın babası Murat Ceylan ise KOAH hastası olması ve yüzde 81 oranında ağır engelli olması nedeniyle cenaze törenine katılamadı.

ÇOK SAYIDA VATANDAŞ KATILDI
Cenaze törenine, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Vali Bülent Tekbıyıkoğlu, Tuğgeneral Mehmet Ali Durmuş, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal, protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’ye şehit ateşi düştü!

İlginizi Çekebilir

Kavuşmamız mahşere kaldı!

İlginizi Çekebilir

Şehit Canavar, dualarla anıldı 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

49630

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171