KIRIKKALE
21°
01:10

Yatsı'ya Kalan Süre

Şimşekler, Gümüşhane'de puan arayacak

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Kırıkkale Büyük Anadoluspor, kar yağışı nedeniyle ertelenen Gümüşhanespor maçını 6 Nisan Çarşamba günü oynayacak. Şimşekler play-off yolunda deplasmandan 3 puanla dönme hedefinde.


PAZAR GÜNÜ KARAKÖPRÜ’YÜ KONUK EDECEK 
2021-2022 futbol sezonuna iyi bir başlangıç yapan ve ikinci yarıda aldığı yaralarla düşüş gösteren temsilcimiz Kırıkkale Büyük Anadoluspor, ligin bitimine 5 hafta kala play-off mücadelesini etkin şekilde sürdürüyor. Maç eksiğiyle 49 puanla 6'ncı sırada yer alan Kırıkkale Büyük Anadoluspor, kar yağışı nedeniyle ertelenen 27'nci hafta maçını 6 Nisan Çarşamba günü saat 14.00'te Gümüşhane Yenişehir Stadyumunda oynayacak. Kırmızı lacivertliler, 10 Nisan Pazar günü ise kendi sahasında Karbel Karaköprü Belediyespor'u konuk edecek.


ŞİMŞEKLERİN HEDEFİ İLK 5’TE YER ALMAK 
Gümüşhane'de oynanacak karşılaşmayı Ali Rıza Altunbakır yönetecek. Yardımcı hakemlik görevlerini ise Mehmet Gökhan Ceylan, Yusuf Şimşek ve Hasan Can Tamtekin yapacak. Gözlemci Mustafa Sandalcı, temsilci ise Salih Turalı olacak. Sezon sonunda ilk 5'te yer alma hedefiyle sahaya çıkacak olan şimşekler, sezon sonunda play-off oynayarak bir üst lige çıkmanın şansını da kaybetmiş değil.


Haber: Ahmet Gökdemir 

İlginizi Çekebilir

Sabırlı olun, sahada çok iyi takım izlettireceğiz

İlginizi Çekebilir

Kırıkkalespor’un yeni başkanı Akbal 

İlginizi Çekebilir

Kırıkkalespor, Iğdır’ı liderlikten etti 1-2

Haber Yorumları

Yorum Yaz

30460

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171