KIRIKKALE
25°
02:44

İkindi'ye Kalan Süre

Sinerji’den 300 öğrenciye burs 

Savunma sanayi alanında yaptığı çalışmalarla adından söz ettiren Sinerji AŞ, eğitim alanında öğrencileri bu yılda destekleyecek. Geçtiğimiz yıl yüzlerce öğrenciye burs imkanı sunan Sinerji AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Duman, “Hayalleriniz için daima ya


EĞİTİME BÜYÜK DESTEK 
Her yıl olduğu gibi bu yılda Sinerji AŞ, Kırıkkale genelinde eğitim ve öğretim gören öğrencilere yönelik burs imkanı sunuyor. Ekim-Haziran (9 aylık) süre kapsamında 300 öğrenciye burs sağlayacak olan Sinerji AŞ, eğitime sağladığı desteğiyle adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor. 

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ 
Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Duman, “Sevgili gençler, 2023-2024 eğitim öğretim yılında da ekonomik kaygılarınızı azaltıp derslerinize daha çok odaklanmanız için, 18 Eylül 2023 Pazartesi günü saat 08.00 itibariyle burs başvurularımız başladı. Ortaöğretim, lise, Önlisans ve Lisans öğrencilerinden oluşan 300 kişiye vereceğimiz burs için " burs.sinerjisilah.com.tr " adresine girerek başvuru yapabilirsiniz.  Son başvuru tarihi 25 Eylül 2023. Başvuru detaylarına ulaşmak için Sinerji Silah sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz. “

BAŞVURU ŞARTLARI:
Başvuru yapabilmek için Kırıkkale Nüfusuna kayıtlı olmak gerekmektedir.
Verilecek bursa aday olabilmek için öğrencinin maddi durumunun yetersiz olması gerekir. Bunun için ailesinin ve kendinin mal varlığını ve gelir durumunu belgelendirmekle yükümlüdür.
Önlisans ve Lisans öğrencileri ilk defa 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılında kayıt yaptırmış olmalıdır.
Burs Verilecek Aylar
9 ay (Ekim-Haziran)

Haber: Ahmet Gökdemir

İlginizi Çekebilir

Otomobilin çarptığı kadın öldü

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de kaçak viski ele geçirildi

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'de depo hırsızları yakalandı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

50612

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171