KIRIKKALE
17°
00:23

Akşam'a Kalan Süre

Siyer-i Nebi müzesine Haydar Akyön'den örnek çalışma

Kırıkkale'de 22 Ekim 2023 tarihinde hizmete giren İslami Değerler Külliyesi, bünyesinde barındırdığı birçok yenilik ve ilkiyle dikkat çekiyor.


ZİYARETÇİLERİ ADETA O DÖNEME GÖTÜRÜYOR
Bu maketleri tasarlayan Haydar Akyön, bilgi, beceri, teknoloji ve Resulullah sevgisini bir araya getiren bir çalışma ortaya koymuş. İslamiyet'in ilk yıllarını görsel bir şölenle anlatan maketler, ziyaretçileri adeta o döneme götürüyor. Akyön, maketleri tasarlarken İslamiyet'in temel değerlerini ve Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in hayatını ön plana çıkarmış. Maketler, Peygamber Efendimiz'in doğumundan vefatına kadar geçen süreci, İslamiyet'in yayılışını ve İslam dünyasının önemli dönüm noktalarını gözler önüne seriyor.

AKYÖN'ÜN ÇALIŞMASI ÖRNEK OLSUN
Akyön'ün maketleri, hem görsel açıdan hem de anlatım açısından oldukça başarılı. Maketler, İslamiyet'in temel değerlerini ve Peygamber Efendimiz'in hayatını daha iyi anlamamıza yardımcı oluyor. Akyön'ün çalışması, İslami değerlerin daha iyi anlaşılmasına ve yaygınlaştırılmasına katkıda bulunacak bir örnek. Akyön'ün çalışması, teknolojinin eğitim ve öğretimde nasıl kullanılabileceğini de gösteriyor. Akyön'ün çalışması, diğer eğitimcilerin de ilham alabileceği bir çalışma. Akyön'ün çalışması, İslami değerlerin daha iyi anlaşılmasına ve yaygınlaştırılmasına yönelik çalışmalar için bir yol gösterici olabilir.

Haber:Ahmet Gökdemir

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'de genç girişimciler devir teslim yaptı

İlginizi Çekebilir

Dev spor kompleksi 1 yılda tamamlanacak

İlginizi Çekebilir

İş merkezinin penceresinden düşen kişi hayatını kaybetti

Haber Yorumları

Yorum Yaz

53680

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171