KIRIKKALE
25°
00:11

Öğleye kalan Süre

Spor Toto’dan Sulakyurt’a yatırım

Kırıkkale’nin Sulakyurt ilçesine bisiklet ve yürüyüş yolu yapılıyor. Spor Toto Teşkilat Başkanlığında yapılacak olan çalışma için proje imzalandı.


PROTOKOL İÇİN İMZALAR ATILDI
Kırıkkale’nin Sulakyurt ilçesinde vatandaşların daha iyi yaşam koşullarına kavuşması amacıyla Belediye Başkanı İsmail Bildik, adeta gecesini gündüzüne katıyor. Başkan Bildik, ilçeye bisiklet ve yürüyüş yolu kazandırmanın mutluluk ve heyecanını yaşıyor. Spor Toto Teşkilat Başkanlığında yapılacak olan çalışma için proje imzalandı.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ
Konu hakkında açıklamalarda bulunan Bildik, “Var olsun Cumhur İttifakı. Cumhur ittifakının bir başarısı daha. Spor Toto Başkanlığımızdan ilçemize yapılacak olan Bisiklet ve Yürüyüş yolu projemizin sözleşmesini imzaladık. Bu süreçte daima yanımızda olan bizlerden yardımlarını esirgemeyen yiğit vekilim Av. Halil Öztürk’e önceki dönem Spor Toto başkanımız Gaziantep Milletvekilimiz Bünyamin Akgeyik’e, Spor toto teşkilat Başkanımız Mehmet Ata Öztürk ve Gençlik ve Spor Bakanımız Osman Bak’a ilçem ve şahsım adına çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun işinizi gücünüzü rast getirsin” dedi.

Haber:Didem Ceylan Gökberk 

İlginizi Çekebilir

Devrilen otomobilde 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı

İlginizi Çekebilir

Bebek Spa Merkezi görkemli törenle açıldı

İlginizi Çekebilir

Üst geçidi kullanmayan yaşlı adam canından oldu

Haber Yorumları

Yorum Yaz

59289

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171