KIRIKKALE
27°
04:55

İmsak'a Kalan Süre

Sulakyurt Belediyesi çalışanlarına ek protokol

Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik ile Hizmet-İş Sendikası Yönetim Kurulu arasında belediye çalışanlarının ücret artışı için ek protokol imzalandı. Başkan Bildik, “Her alanda Sulakyurt için mücadelemizi sürdürmeye devam ediyoruz” dedi.


İŞÇİLER MUTLULUKLA KARŞILADI
Kısıtlı imkanlarla büyük işlere imza atan, ilçede herkesin takdirini toplayan ‘Atom Karınca’ lakaplı, çalışkanlığıyla tanınan Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, iki dönemdir ilçede önemli yatırımlara imza atıyor. Son olarak Hizmet-İş Sendikası ile görüşme sağlayan Başkan Bildik, işçilerin lehine sonuçlanan bir anlaşmaya imza attı.  Hizmet-İş Sendikası Yönetim Kurulu ve belediye arasında belediye çalışanlarının ücret artışı için ek protokol imzalandı

HER ZAMAN YANLARINDAYIZ
Sözleşmeyle ilgili açıklamalarda bulunan Hizmet-İş Sendikası Kırıkkale Şube Başkanı Fatih Doğan “Üyelerimizin hep yanında olan ve işçisini enflasyona ezdirmeyen Sulakyurt Belediye Başkanımız İsmail Bildik’e üyelerimiz ve yönetim kurulum adına teşekkür ediyoruz. Üyelerimize hayırlı olsun” dedi.

Haber: Ahmet Gökdemir

İlginizi Çekebilir

Sulakyurt Belediyesi'nde en düşük maaş 20 bin TL oldu

İlginizi Çekebilir

Sulakyurt’un kaderini değiştirdik

İlginizi Çekebilir

Sulakyurt Belediyesi çalışanlarına ek protokol

Haber Yorumları

Yorum Yaz

24428

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171