KIRIKKALE
24°
02:43

Öğleye kalan Süre

Sulakyurt’ta içme suyu altyapısı yenileniyor 

Sulakyurt belediye Başkanı İsmail Bildik, “İlçemizde içme suyu sorunu yaşayan mahallelerde başlatılan alt yapı yenilenmesi, ekiplerimizin hızlı çalışmaları ile devam ediyor.


HER ALANDA ÖNEMLİ ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR 

Sulakyurt Belediyesi tarafından başlatılan içme suyu hattı yenileme çalışmaları devam ediyor. Belediye Başkanı İsmail Bildik’in talimatları neticesinde belediye ekipleri, çarşı merkezde başlayarak baraj yoluna kadar su hattı yenileme çalışmalarına başladılar. Başkan Bildik, “Belediye olarak her alanda elimizden gelen çaba ve gayretin en iyisini gösterme mücadelesi içerisindeyiz” dedi. 
 

10 GÜN SU KESİNTİSİ YAŞANACAK 

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Bildik, “İsmail Bildik, “Vatandaşlarımıza daha iyi bir hizmet sunmak için yapılan altyapı çalışmalarına belirlenen programlar dahilinde ilçelerimiz ve mahallelerimizde devam edeceğiz. Kaliteli hizmeti ulaştırmak için ekiplerimiz gece gündüz demeden çalışıyor. Cumhuriyet ve Yeni Mahallelerimizde sabah 08.00’dan akşam 20.00’a kadar tahmini 10 gün su kesintileri olacaktır. Biz çalışıyoruz ilçemiz güzelleşiyor. Biz susarız hizmetlerimiz konuşur” dedi.
 

Haber: Ahmet Gökdemir 

İlginizi Çekebilir

Sulakyurt’un 60 yıllık sorunu tarih olacak

İlginizi Çekebilir

Sulakyurt Belediye Başkanı Bildik, saldırıya uğradığı iddiasıyla 4 kişiden şikayetçi oldu

İlginizi Çekebilir

Sulakyurt’a TOKİ müjdesi

Haber Yorumları

Yorum Yaz

73867

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171