KIRIKKALE
21°
00:37

Akşam'a Kalan Süre

Sulakyurt’ta kış hazırlığı başladı 

Kırıkkale’nin Sulakyurt ilçesinde sonbahara doğru yaklaşırken çalışmalar aralıksız sürüyor. Belediye Başkanı İsmail Bildik ve ekibi, vatandaşların rahat bir kış geçirebilmesi amacıyla hem altyapı hem de üstyapı alanında oluşabilecek sorunlara çözüm buluyo


Kırıkkale’nin Sulakyurt ilçesinde sonbahara doğru yaklaşırken çalışmalar aralıksız sürüyor. Belediye Başkanı İsmail Bildik ve ekibi, vatandaşların rahat bir kış geçirebilmesi amacıyla hem altyapı hem de üstyapı alanında oluşabilecek sorunlara çözüm buluyor. 

ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ SÜRÜYOR
Sulakyurt’un sorunsuz bir ilçe olması için ekipleriyle birlikte gece gündüz demeden çalışma sergileyen Belediye Başkanı İsmail Bildik, oluşabilecek sorunlara büyümeden çözüm buluyor. Gün geçtikçe sıcaklıkların azalmasıyla birlikte ilçede yaşayan vatandaşların rahat bir kış geçirmesi amacıyla her alanda hummalı çalışmalar sürüyor. Özellikle Sulakyurt ilçesine geliş ve gidiş güzergahına yapılan yol çalışmasıyla büyük bir sorun aşılmış olacak.

19 KESKİN VİRAJ TARİH OLUYOR 
Başkan Bildik, “İlçemizin yüzyıllık hayali ilimize bağlantı yolumuz, 19 keskin viraj ortadan kalkıyor, 6 metrelik tek gidiş tek geliş yol 12 metre çift gidiş çift geliş oluyor. Çok şükür tüm hızıyla devam ediyor. Memleketimizin Yiğit evladı Milletvekilimiz Av. Halil Öztürk’e, Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Abdulkadir Uraloğluna ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Allah razı olsun.  Biz hayal ettik istedik onlarda bizi kırmadı. Var olsun Cumhur İttifakı” dedi.


Haber: Süleyman Ok

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale-Keskin yoluna dikkat!

İlginizi Çekebilir

Yeni otobüsler ve abonman kartları sefere hazır 

İlginizi Çekebilir

Gazeteci Kadir Yahşi Siyer-i Nebi müzesini görüntüledi 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

77864

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171