KIRIKKALE
25°
04:57

İmsak'a Kalan Süre

Sulakyurt Belediyesi'nde en düşük maaş 20 bin TL oldu

Kırıkkale’nin Sulakyurt ilçesinde imzalanan protokol kapsamında kadrolu ve diğer işçilerin maaşlarına zam yapıldı. Kadrolu çalışan işçilerin maaşları en düşük 20 bin TL oldu.


MÜCADELEMİZİ SERGİLİYORUZ 
Başkanlık görevine geldiği günden itibaren yaptığı farkındalık ve hizmetleriyle herkesin gönlünü kazanan Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, kadrolu ve diğer işçileri sevindirecek bir çalışmaya daha imza attı. Bildik, “Hem ilçemiz hem de personellerimiz için her alanda elimizden gelen çalışmanın en iyisini yapmak için mücadele sergiliyoruz” dedi.

DİĞER İŞÇİLER İÇİN 15 BİN TL 
Başkan Bildik, “Sulakyurt Belediyesi ve personel limitet şirketi çalışanı üyelerimizin taban ücreti ek protokol ile en düşük 15 bin TL’ye yükseltilmiştir. Üyelerimizin her daim yanında olan limitet şirketi çalışanlarımızı göz ardı etmiyoruz. Bizler büyük bir aile olarak ilçemiz için gece gündüz demeden çalışmalarımızı yürütüyoruz” şeklinde konuştu.

Haber: Ahmet Gökdemir 

İlginizi Çekebilir

3 aracın karıştığı trafik kazasında 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'de devrilen tankerin sürücüsü yaralandı

İlginizi Çekebilir

Sağanak nedeniyle Ankara-Kırıkkale kara yolunda ulaşım aksadı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

99017

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171