KIRIKKALE
26°

Tekbıyıkoğlu, köylülerin taleplerini dinledi 

Kırıkkale Merkez’e bağlı Ahılı Köyü’nde vatandaşlar ile buluşan Vali Bülent Tekbıyıkoğlu, köy meydanında bir araya geldiği vatandaşların istek ve taleplerini dinledi.


SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ İÇİN VARIZ 
Ahılı Köyü’nde vatandaşlar ile bir araya gelen Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu beraberindeki heyetle birlikte köylü vatandaşların istek ve taleplerini dinledi. Bu sene tarımın bereketli geçtiğini belirten köylüler geçen seneye göre yağışların daha verimli olduğunu belirttiler. Ziyarette Vali Tekbıyıkoğlu, vatandaşların ilettiği sorunların çözümü için ilgili kurumlara talimatlar verdi.


DÜĞÜNLERDE HAVAYA ATEŞ EDİLMEMELİ
Devletin ilk başta huzur ve güveni tesis etmek için var olduğunun altını çizen Vali Tekbıyıkoğlu, köy yerlerinde düğünlerde havaya ateş edilmemesi hususunda da vatandaşlara tavsiyelerde bulundu. Vali Tekbıyıkoğlu’nun kendileriyle yakından ilgilenerek istek ve taleplerini dinlemesinden ötürü memnuniyet duyduklarını belirten vatandaşlar teşekkürde bulundular. Vali Tekbıyıkoğlu’nun gerçekleştirdiği ziyarette İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Haluk Karahan, Ahılı Köyü Muhtarı Davut Doğan, kamu kurum yetkilileri ve ilgili personeller hazır bulundu.  

Haber: Berna Yahşi 

İlginizi Çekebilir

Cumhuriyet şehri 33 yaşında 

İlginizi Çekebilir

Road Race UCI 2.2 bisiklet yarışları, Kırıkkale’yi dünyaya tanıttı

İlginizi Çekebilir

KADES hayat kurtardı 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

94497

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171