KIRIKKALE
22°
00:6

İkindi'ye Kalan Süre

Tekbıyıkoğlu: “Vatan sizlere minnettar”

Vatan yolunda en çok şehit veren iller arasında yer alan Kırıkkale’de Vali Bülent Tekbıyıkoğlu, şehit ailelerini ziyaret ediyor. Geçtiğimiz gün Şehit Piyade Er Akın Ergün ve Şehit J. Kom. Onb. Mehmet Işıklı'nın ailelerini ziyaret eden Tekbıyıkoğlu, “Vata


DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI 
Vali Bülent Tekbıyıkoğlu, beraberinde Mühimmat ve Garnizon Komutanı Tuğg. Mehmet Ali Durmuş, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb. Barış Cücen, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Erdal Akkuş, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Rukiye Eryılmaz ve İl Müftüsü Hasan Hayri Yaşar ile birlikte şehit ailelerini ziyaret etti.

SİZLER BİZE ŞEHİTLERİMİZİN EMANETİSİNİZ 
Bilecik İlinde vatani görevini yaparken ani rahatsızlanması sonucu 21 Aralık 2006 tarihinde hayatını kaybeden Şehit Piyade Er Akın Ergün’ün ailesi ile Mardin İli Nusaybin İlçesinde vatani görevini yapmakta iken 11 Kasım 1994 tarihinde Kısıtlı Mevkii’nde Terör Örgütleriyle girmiş olduğu çatışmada şehit olan Şehit Jandarma Komando Onbaşı Mehmet Işıklı'nın ailesini ziyaret etti.

Haber: Burak Çalışkan 

 

İlginizi Çekebilir

Pedalların çevrilmesinde geri sayım başladı 

İlginizi Çekebilir

Yahşihan Belediyesi’nden hoş geldiniz ikramı 

İlginizi Çekebilir

11 bin dolu makaron ele geçirildi

Haber Yorumları

Yorum Yaz

66948

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171