KIRIKKALE
24°
03:28

İkindi'ye Kalan Süre

Tekbıyıkoğlu’ndan ASKON’a ziyaret 

Anadolu Aslanları Kırıkkale Şubesi (ASKON), Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu’nu misafir etti.


TÜM ÜYELERE BAŞARI DİLEKLERİNİ İLETTİ
Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, kısa süre önce ASKON Kırıkkale Şube Başkanlığı görevine atan Savaş Geyik’e ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu. Ziyaret sırasında, ASKON Kırıkkale Anı Defterine görüşlerini yazan Kırıkkale Valisi Tekbıyıkoğlu, ‘Şube Başkanı Savaş Geyik’in şahsında tüm üyelere başarı dileklerini iletti. 


ÇALIŞMA PLANLARI HAKKINDA BİLGİ AKTARDI
Ziyaret sırasında hazır bulunan üyelerin sektörleri ve çalışmaları hakkında bilgi alan ve yakından ilgilenen Vali Tekbıyıkoğlu, Kırıkkale’nin ekonomik ve ticari hayatının güçlenmesine dönük faaliyetlerinde desteklemeye hazır olduklarını ifade etti.  ASKON Kırıkkale Şube Başkanı Savaş Geyik ise Kırıkkale Valisi Tekbıyıkoğlu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ASKON Kırıkkale’nin önümüzdeki dönem çalışma planları hakkında bilgi aktardı. Kırıkkale’nin ticari hayatına dair görüşlerini paylaşan Şavaş Geyik, ihracat konusuna özel önem verdikleri ve bu alanda çalışmaları başlattıkları bilgisini verdi. 

Haber: Ahmet Gökdemir 

İlginizi Çekebilir

Geyik: “Cumhurbaşkanımız ve kabineye inancımız tamdır”

İlginizi Çekebilir

Tekbıyıkoğlu’ndan Huzur Köy ziyareti

İlginizi Çekebilir

Üniversite-sanayi işbirliğine güzel bir örnek

Haber Yorumları

Yorum Yaz

55660

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171