KIRIKKALE
21°
07:52

Öğleye kalan Süre

Tekin, AK Parti’den aday adaylığını açıkladı

Siyasi partilerde milletvekilliği aday adaylığı başvuruları sona ererken AK Parti’de aday adaylığını açıklayan son isim İş İnsanı Ergün Tekin oldu. İl Başkanlığında aday adaylığı duyurusunu yapan Tekin, Kırıkkale’ye ve Kırıkkale halkına hizmet etmek için


“KIRIKKALE BİZİM EVLADIMIZ GİBİ”
AK Parti İl Başkanlığı’na gelerek aday adaylığı başvurusunu tamamlayan Ergün Tekin’in başvurusu, Siyasi Hukuki İşler Başkanı Bahadır Kılıç tarafından kabul edildi. Kırıkkale’ye ve Kırıkkale halkına hizmet etmek için yeni bir yolculuğa başladığını ifade eden Tekin, “Geçmiş dönemde Kırıkkale’de hep ilkleri gerçekleştiren isim olduk. Yaptığımız birçok yatırımla, Kırıkkale’nin gelişimine katkı sağladık. Bugünden sonra da yine Kırıkkale’nin gelişimine katkı sağlamak adına bu hizmet yarışına talip olduk. Kırıkkale bizim evladımız gibi. Onun için ne yapsak yeterli bulmuyoruz” dedi.

“BÜYÜK BİR YOLA ÇIKTIĞIMIZIN FARKINDAYIZ”
Kırıkkale’ye gelen Roket-San ve Jandarma Yatırım Alanı’nın Kırıkkale için çok büyük bir adım olduğunun altını çizen Tekin, “Kırıkkale’ye bundan sonra daha fazla özel teşebbüs gelmesi gerek. Bu konuda bizler de elimizi taşın altına koymaya hazırız. Büyük bir yola çıktığımızın farkındayız. Bu sebeple heyecanlıyız. Kırıkkale’ye ve hemşehrilerimize hizmet etmek için bu heyecanımızı sahada kullanmak istiyoruz. Biz bütün enerjimizi Kırıkkale’ye harcamak için bu hizmet yarışına talip oluyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın milletine olan hizmet aşkıyla, biz de bu aşkı milletimizle yaşamaya talip oluyoruz. Bu yolda kaybetmek yok” dedi.

İlginizi Çekebilir

Eski vekil Kıratlı, yeni dönem için kolları sıvadı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

34640

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171