KIRIKKALE
19°

TEKNOFEST rüzgarı Ankara’da esecek 

Dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST, İstanbul'dan sonra milyonları Ankara’da buluşturacak.


ETİMESGUT’TA GERÇEKLEŞTİRİLECEK 
Bu yıl TEKNOFEST İstanbul'un ardından Ankara'da devam edecek. Türkiye’nin en büyük teknoloji festivali coşkusuna Ankara'da yaşayan vatandaşlar ortak olacak. Festival, 30 Ağustos-3 Eylül tarihlerinde Etimesgut Havalimanı'nda gerçekleştirilecek. Teknoloji ve girişim yarışmaları, hava gösterileri, hava ve kara araçları sergisi, eğitici atölye etkinlikleri, dikey rüzgâr tüneli, simülasyon deneyim alanları, “Refik Anadol Makine Hatıraları: Uzay” Sergisi, planetaryum gösterimleri, sahne gösterileri ve çeşitli aktivitelerle dolu TEKNOFEST Ankara ziyaretçilerini bekliyor.

KAYITLAR NEREDEN YAPILACAK?
Teknolojiseverlerin festivale katılmak ve festival alanına giriş yapabilmesi için online kayıt yaptırması gerekiyor. Verilen bilgiye göre, www.teknofest.org web sitesi üzerinden yapılacak kayıt işlemlerinde kişisel bilgileri doldurmak yeterli. Girişlerin tamamen ücretsiz olduğu festivalde, 7 yaş altındaki ziyaretçiler içinse kayıt zorunluluğu bulunmuyor. TEKNOFEST için Kırıkkale’den öğrencilerin katılması amacıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğü çalışmalarına başladı. Çok sayıda öğrencinin Kırıkkale’den festivale katılması bekleniyor.
Haber: Ahmet Gökdemir

İlginizi Çekebilir

Ankara-Kırıkkale bilet fiyatlarına zam 

İlginizi Çekebilir

Şehit işçilerin kimlikleri belli oldu

İlginizi Çekebilir

Kırıkkaleli öğrenciler, TEKNOFEST’te buluşacak 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

37031

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171