KIRIKKALE
25°
01:12

Akşam'a Kalan Süre

Tolga Ersan İYİ Parti’de

Demokrat Parti Kırıkkale İl Başkanlığı görevinden istifa eden Tolga Ersan, bugün yapılan basın toplantısının ardından yönetimi ile beraber İYİ Parti’ye geçtiklerini duyurdu.


“BERABER DAHA GÜÇLÜ OLACAĞIZ”
Demokrat Parti Kırıkkale İl Başkanlığı görevinden istifa eden Tolga Ersan, İYİ Parti saflarna katıldı. “Bir genel seçim geçirdik ve bu seçimin partimiz adına iyi geçtiğini söyleyebiliriz. Seçim sürecinde  İYİ Parti İl Başkanımız ile irtibat halindeydik ve süreçte beraber seçim çalışması yürütürken istişarelerde bulunduk. Biz de siyasetimizi İYİ Parti saflarından devam ettirme kararı aldık. Bize partilerini, evlerini ve gönüllerini açtıkları için teşekkür ederiz. Birlikte daha güçlü olacağız.” dedi.

“KONUŞAN BİR KIRIKKALE İSTİYORUZ”
Kırıkkale’de artık her sorunun dile getirilmesini ve çözülmesini istiyoruz. Her doğrunun her yerde söylenmesini istiyoruz. Bunu partimizdekilere ve vatandaşlarımıza empoze etmemiz gerekiyor. Çiftçilerimizin sorunlarını çözmeye çalışacağız ve çiftçimizi ezdirmeyeceğiz. Bir kişi düşüncesini dile getirdiği zaman, doğruları söylediği zaman halkı galeyana getirmiş olmaz.” ifadelerini kullandı.

Gazatekale Haber Merkezi


İlginizi Çekebilir

Özen: “Kırıkkale’nin umudu olacağız”

İlginizi Çekebilir

Kılıç, İYİ Parti’ye geçiş yaptı

İlginizi Çekebilir

Milletvekili aday adayı Duman’dan esnaf ziyareti

Haber Yorumları

Yorum Yaz

32274

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171