KIRIKKALE
28°
02:36

İkindi'ye Kalan Süre

TSO’da fotoğrafçılık eğitimi

Ahiler Kalkınma Ajansı, Türkiye Fotoğraf Vakfı ve Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde gerçekleştirilen Fotoğrafçılık eğitiminde katılımcılara profesyonel fotoğrafçılığın temel konuları anlatıldı.


EĞİTİMLER ÜÇ GÜN BOYUNCA SÜRDÜ
Ahiler Kalkınma Ajansı tarafından “2022 - 2023 Genç İstihdamı Teması” ile düzenlenen Profesyonel Fotoğrafçılık Eğitimi’nin ilk ayağı Kırıkkale’de gerçekleştirildi. Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası ile Türkiye Fotoğraf Vakfı işbirliğinde FujiFilm ve Godox sponsorluğunda TSO konferans salonunda gerçekleşen 3 günlük eğitime fotoğrafçılığı meslek olarak yapanlar ve hobi olarak ilgilendikleri fotoğrafçılıkta daha profesyonel hale gelmek isteyenler katıldı.

ÇEKİM SONRASI İŞLEM KONULARI
Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Fotoğrafçılık Bölümünden Prof. Ozan Bilgiseren, Türkiye Fotoğraf Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Murat Gür, Atatürk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf Bölüm Başkanı Murathan Er, Reklam Fotoğrafçısı Zübeyir Süğlün ve Moda Fotoğrafçısı Cenk Oğlakçı’nın eğitmen olarak katıldıkları eğitimde, hem teorik hem pratik dersler verildi. Eğitimde temel fotoğrafçılığın kuralları, tarihi, fotoğraf makinelerinin tarihsel gelişimi, çekimler için ön hazırlık, sahne ayarları, ışık ayarları, ürün çekimi, iç mekan çekim, dış mekan çekim, çekim sonrası işlemler konuları ele alındı.

KATILIMCILARA SERTİFİKA VERİLDİ
Genç istihdamının artırılması amacıyla bölgede fotoğraf mesleğine gönül vermiş ve bu alanda çalışmaya başlamış genç kitlenin, yoğunlaştırılmış akademik düzeydeki bir eğitim programından yararlanmasını sağlamak ve ileriki kariyerlerinde bu fırsattan edindikleri bilgi ve deneyimlerle kendi kurumsal yapılarını oluşturmak için motivasyonlarını artırmak amacıyla düzenlenen 3 günlük eğitimin sonunda katılımcılara sertifika verildi.

Haber: Ahmet Gökdemir

İlginizi Çekebilir

Varlı: “Gazetecilik önemli bir meslektir”

İlginizi Çekebilir

TSO mesleki eğitim merkezi hem okul hem fabrika gibi

İlginizi Çekebilir

TSO Başkanı Varlı’dan Aybimaş’a destek

Haber Yorumları

Yorum Yaz

92696

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171