KIRIKKALE
22°
01:48

Öğleye kalan Süre

Türkyılmaz’dan Bahçeli’ye anlamlı hediye 

Sivas mitinginin ardından Kırıkkale’de mola veren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye, Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz anlamlı bir hediye verdi. Türkyılmaz, 2023 yılı seçimlerine yönelik vurgu yaparak Bahçeli’ye, Ferdi Tayfur’un ‘Merak Etme Sen


PARTİLİLERİYLE İSTİŞARELERDE BULUNDU 
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 2023’te yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimleri çalışmaları kapsamında ilk mitingini “2023’e Doğru: Aday Belli, Karar Net” temasıyla Sivas’ta başlattı. Miting dönüşü Kırıkkale’de mola veren Bahçeli, burada partilileriyle bir araya gelerek istişarelerde bulundu. 

FERDİ TAYFUR’UN MERAK ETME SEN PLAĞINI HEDİYE ETTİ 
Yapılan istişarenin ardından partililerine seslenen Bahçeli, "2023'te adayımız belli, kararımız nettir. Derdimiz milli bekâmız ve egemenlik hakkımızdır” dedi. Günün ve ziyaretin anısına Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, Bahçeli’ye anlamlı bir hediye takdim etti. 2023 yılında yapılacak olan seçime yönelik vurgu yapan Türkyılmaz, Ferdi Tayfur’un ‘Merak Etme Sen’ isimli plağını hediye etti. Bahçeli, hediyesi için Türkyılmaz’a teşekkür etti. 

TÜRKYILMAZ’A DEVLET BAHÇELİ BULVARI TEŞEKKÜRÜ 
Partilileriyle istişare sonrasında Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz'ın daveti üzerine Devlet Bahçeli, ilçe sınırları içerisinde Üniversite bölgesinde bulunan "Devlet Bahçeli Bulvarın"da araç ile gezinti yaptı. Gezintinin ardından Türkyılmaz’a yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür eden Bahçeli, bu çalışmaların Yahşihan’a yakıştığını söyledi. Bahçeli aynı zamanda, Kırıkkale’ye bir dahaki gelişinde Türkyılmaz’ı makamında ziyaret edeceği sözünü de verdi. 

Haber: Ahmet Gökdemir 

İlginizi Çekebilir

Yahşihanlılar sağlık için pedal çevirecek

İlginizi Çekebilir

Vekiller mazbatasını yarın alacak

İlginizi Çekebilir

MHP, 14 Mayıs için tek ses, tek yürek

Haber Yorumları

Yorum Yaz

47191

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171