KIRIKKALE
21°

Türkyılmaz’dan “Komşum Nasılsın” programına büyük destek

Hem belediyecilik hem de siyasi çalışmalarına hız kazandıran Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, ev ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan Türkyılmaz’ın ziyaretlerine yetişemediği yerlerde ise Türkyılmaz’ı desteklemek amacıyla yüzlerce vatandaş ev ziyar


VATANDAŞLAR DESTEK SAĞLIYOR
Milliyetçi Hareket Partisi’nin Türkiye genelinde başlatmış olduğu ‘Komşum Nasılsın’ programı, Kırıkkale’nin Yahşihan ilçesinde uygulanmaya başlandı. Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz’a destek amacıyla ilçede ikamet eden vatandaşlar ev ziyaretleri gerçekleştiriyor ve yapılan çalışmaları anlatıyor. Yapılacak olan çalışmalar için talep ve öneri toplayan vatandaşlar, bu sorunları Türkyılmaz’a ileterek kısa süre içerisinde çözüm bulunmasını sağlıyor.

GİRİLMEDİK GÖNÜL BIRAKMIYORUZ
Destek sağlayan herkese teşekkür eden Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, “Hz. Ali’nin ‘Senin olmadığın yerde seni savunan gerçek dostlarındır’ sözüyle ‘Komşum Nasılsın?’ temalı ev oturmalarımızla çalınmadık kapı, girilmedik ev-gönül bırakmıyoruz. Geçmişte olduğu gibi her zaman vatandaşlarımızın yanında oluyoruz olmaya da devam edeceğiz. Yahşihan için her alanda elimizden gelen çaba ve gayreti göstermek için mücadele ediyoruz” dedi.

Haber: Burak Çalışkan

İlginizi Çekebilir

Türkyılmaz, sandık görevlileri ile bir araya geldi

İlginizi Çekebilir

MHP’li Yılık’tan ’Tezkere’ açıklaması

İlginizi Çekebilir

Boran; “Yerli malı Türk'ün malı, herkes onu kullanmalı”

Haber Yorumları

Yorum Yaz

95939

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171