KIRIKKALE
25°
00:48

Yatsı'ya Kalan Süre

Türkyılmaz’dan vefa örneği

Geçtiğimiz yıllarda Yahşihan’da altyapı firmasında çalışırken taş kırma makinesine düşerek hayatını kaybeden Fevzi Kaya’nın ailesini Hakkâri’de ziyaret eden Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, vefa örneği sergiledi.


DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI 
Yahşihan’da altyapı çalışmaları yapılırken taş kırma makinesine düşerek hayatını kaybeden Fevzi Kaya’nın mezarını ziyaret etmek için Hakkâri’ye giden Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, Fevzi Kaya’nın ailesine daha önce vermiş olduğu sözü yerine getirerek aileyi ziyaret etti.  Eşi Necibe Türkyılmaz ile birlikte gerçekleşen ziyarette duygusal anlar yaşandı. 

MEHMETÇİKLERLE SELAMLAŞTI 
Gerçekleşen bu ziyaretten dolayı Fevzi Kaya’nın annesi Rehima Kaya Başkan Osman Türkyılmaz'a ve eşine teşekkür etti. Ziyareti sırasında karşılaştığı vatani görevlerini yapan Mehmetçikleri unutmayıp selamlaşan Türkyılmaz, kolaylıklar diledi. Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, geçtiğimiz yıllarda Fevzi Kaya adına Yahşihan Kadıoğlu Mahallesine park yaparak ailesini açılışına getirmişti. 

Haber: Burak Çalışkan 

İlginizi Çekebilir

Türkyılmaz, “Vatandaşımızdan özür diliyoruz, gerekirse Sular Birliği’nden çekiliriz”

İlginizi Çekebilir

Müge Anlı ve Yahşihan Belediyesi’nden ortak aşevi

İlginizi Çekebilir

Yahşihan’a tarihi yol

Haber Yorumları

Yorum Yaz

36629

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171