KIRIKKALE
24°
01:45

İkindi'ye Kalan Süre

Ülkü Ocakları, Bartın’da

Kırıkkale Ülkü Ocakları İl Teşkilatı, Bartın’da yaşanan maden kazası sonrası arama kurtarma çalışmalarına katılmak için bölgeye ekip yolladı. 


ÇALIŞMALARA KATILDILAR
14 Ekim 2022 tarihinde Bartın’ın Amasra ilçesinde, Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Amasra Müessese Müdürlüğüne bağlı bulunan maden ocağında grizu kaynaklı patlama meydana gelmiş ve patlamada çok sayıda madenci hayatını kaybetmişti. Kazanın yaşandığı günden bu yana hem arama kurtarma hem de yangın söndürme çalışmaları devam ediyor. Kırıkkale Ülkü Ocakları İl Teşkilatı ise çalışmalara kayıtsız kalmadı. İl teşkilatına bağlı arama kurtarma ekibi Bartın’a giderek, çalışmalara katıldı. 

“OMUZ OMUZA MÜCADELE ETTİK”
Kırıkkale Ülkü Ocakları İl Teşkilatından yapılan açıklamada, “Bartın ilimizin Amasra ilçesinde meydana gelen maden kazasında, milletimizin ve vatandaşlarımızın yaralarını sarabilmek için kazanın olduğu gece Ülkü Ocakları Kırıkkale İl Başkanlığımıza ait arama kurtarma ekibimizle bölgeye katılım sağladık. Kaza bölgesinde bulunan Ülkü Ocakları Bartın İl başkanlığımızla omuz omuza mücadele ettik. Böyle elim bir kazada ebediyete intikal eden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza şifa, kederli ailelerine baş sağlığı dileriz.” ifadelerine yer verildi.

Haber: Burak Çalışkan
 

İlginizi Çekebilir

Çocuklara karne hediyesi Ülkü Ocakları’ndan

İlginizi Çekebilir

Bir elinizde zülfikar, bir elinizde kalem bulunsun 

İlginizi Çekebilir

Ülkü Ocakları yardıma koştu

Haber Yorumları

Yorum Yaz

86785

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171