KIRIKKALE
24°

Ülkü Ocakları yardıma koştu

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım'ın talimatları ile Kırıkkale İl Başkanı Oğuzhan Akpınar ve yönetimi Bartın'da yaşanan sel felaketi dolayısı ile arama kurtarma ekibi oluşturdu. Akpınar başkanlığında bölgeye ulaşan ekip mağduriyetleri gider


ESNAFLARIMIZA, VATANDAŞLARIMIZA YARDIMCI OLDUK
Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım'ın talimatları doğrultusunda Kırıkkale İl Başkanı Oğuzhan Akpınar ve yönetimi oluşturdukları arama kurtarma ekibi ile bölgeye hızlıca intikal etti ve vatandaşların, esnafların mağduriyetlerini gidermek için yürütülen çalışmalara destek sağladı. Yaşanan felaketin boyutunu açıklayan Ülkü Ocakları Kırıkkale İl Başkanı Oğuzhan Akpınar: "Bartın’da saha çalışmalarına başladık. Saha çalışmasına indiğimizde Bartın ilinin merkezinde çok fazla su olduğunu derelerin taştığını gördük, esnafların zarar gördüğünü dükkânların tamamen sularla kaplı olduğunu gördük. Hemen ivedi bir şekilde harekete geçtik. Esnaflarımıza, vatandaşlarımıza yardımcı olduk, camileri su basmıştı, camilerdeki malzemeleri kurtarmak için, esnaflarımızın değerli eşyalarını kurtarmak için bir çalışma başlattık. Daha sonra sokak hayvanlarımızı, yavru kedilerimizi, mahsur kalan köpeklerimizi güvenli bölgeye taşıdık. Arkadaşlarımızla beraber sahada iyi bir şekilde çalışmalara imza attık. Sel felaketi bizi derinden etkiledi ama can kaybının olmaması da bizi çok sevindirdi." dedi.

HER AFETTE OLDUĞU GİBİ VATANDAŞIN YANINDAYIZ
Ülkü ocakları olarak vatanımızın her türlü zorluk ve şartlarda Türk Milleti'nin 57. Alay olduğunu, değerlerini her anlamda yansıtmak için Bartın'da olduklarını ifade eden Akpınar: "Bartın'da sel felaketinden etkilenen vatandaşlarımızın yanındayız. Elimizden ne gelirse yardım etmek için buradayız." dedi. Ülkü ocakları olarak her afette olduğu gibi bu afette de vatandaşların yardımına koştuğunu ifade eden Ülkü Ocakları Kırıkkale İl Başkanı Oğuzhan Akpınar ve yönetimi bölgedeki insanların takdirlerini kazandı.

Haber: Ahmet Gökdemir

 

 

İlginizi Çekebilir

Ülkü Ocakları, Bartın’da

İlginizi Çekebilir

Bir elinizde zülfikar, bir elinizde kalem bulunsun 

İlginizi Çekebilir

Mücadelemiz vatan ve millet

Haber Yorumları

Yorum Yaz

54147

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171