KIRIKKALE
25°
00:9

Akşam'a Kalan Süre

Vali Makas: “Devletimiz her zaman sizin yanınızda”

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, şehit ailelerini ziyaret etti. Devlet olarak her zaman yanlarında olduklarını vurgulayan Makas, “Vatanımız ve mukaddesatımız uğruna fedayı can eyleyen aziz şehitlerimizi rahmetle yad ediyoruz” dedi.


DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI
Vali Mehmet Makas, beraberinde bir grup heyetle birlikte Şehit Polis Memuru Ali Şahin ve Şehit Uzm. J. 2.Kad. Çvş. Mustafa Uğurelli’nin ailesini ziyaret etti.  Duygusal anların yaşandığı ziyarette Makas, “ “Şehitlerimizi her zaman şükran ve minnetle anıyoruz. Vatanımız ve mukaddesatımız uğruna fedayı can eyleyen aziz şehitlerimizi rahmetle yad ediyor; ailelerimize sabırlar diliyorum.” dedi. Ziyarete, Mühimmat ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Ali Durmuş, İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ, İl Jandarma Komutanı V. Jandarma Kıdemli Albay Cihan Sanlı ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Rukiye Eryılmaz eşlik etti.
 

İlginizi Çekebilir

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Çetin'in Kırıkkale ziyareti

İlginizi Çekebilir

Vali Mehmet Makas’tan esnaf ziyareti

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'ye yapılacak yatırımlar görüşüldü

Haber Yorumları

Yorum Yaz

76160

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171