KIRIKKALE
25°
02:29

İkindi'ye Kalan Süre

Vali Makas’tan Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı çerçevesinde Kırıkkaleli vatandaşların ve tüm yurttaşların bayramını kutladı.


BÜYÜK BAŞARILARA İMZA ATMIŞTIR
Vali Mehmet Makas yayınladığı mesajda şu sözlere yer verdi; “Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde aziz milletimizin, vatan ve bağımsızlık uğruna verdiği eşsiz mücadelenin sonucunda kurulan Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümünü büyük bir gurur ve heyecanla kutluyoruz. Egemenliğin kayıtsız şartsız millete ait olduğu, çağdaş uygarlık seviyesine ulaşma hedefiyle yola çıkan Cumhuriyetimiz, kurulduğu günden bu yana her alanda büyük başarılara imza atmıştır.”

İKİNCİ YÜZYILA ADIM ATIYOR
“Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın, Cumhurbaşkanlığı Göreve Başlama Töreni'nde yaptığı konuşmasındaki, “Bir asır önce, millî mücadelesini Cumhuriyet'in kuruluşuyla tamamlayan milletimiz, Cumhuriyet'in ikinci asrını da Türkiye Yüzyılı ile taçlandıracaktır” ifadesi doğrultusunda, Türkiye'nin küresel bir güç olarak yükselmesi ve dünyanın önde gelen ekonomilerinden biri olması hedeflenmektedir. Bu hedeflere ulaşmak için Türkiye, eğitim, sağlık, altyapı, savunma sanayii ve teknoloji gibi alanlarda önemli yatırımlar yapmaktadır. Ayrıca, küresel iş birliğini güçlendirmek ve uluslararası alanda daha etkin bir rol oynamak için çalışmalar yürütmektedir.”

ÖNEMLİ KATKILAR SAĞLAYACAKTIR
“Türkiye Yüzyılı vizyonunun gerçekleşmesi halinde, Türkiye'nin dünyanın önde gelen ülkelerinden biri olacağı ve küresel barışın ve refahın sağlanmasına önemli katkılar sağlayacağı öngörülmektedir. Cumhuriyetimizin ilelebet payidar kalması için, birlik ve beraberlik içinde çalışarak, ülkemizi daha da ileriye taşımak hepimizin ortak sorumluluğudur. Bu duygu ve düşüncelerle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bu cennet toprakları bize vatan yapan tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Aziz milletimizin ve tüm Kırıkkaleli hemşehrilerimizin Cumhuriyet Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

Haber:Burak Şenol

İlginizi Çekebilir

GURURLANDIRAN BAŞARI 

İlginizi Çekebilir

Gazeteci Kadir Yahşi Siyer-i Nebi müzesini görüntüledi 

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale altın zenginliğinde birinci 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

24378

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171