KIRIKKALE
25°
08:14

Öğleye kalan Süre

Vali ve Belediye Başkanı "Aşure Dağıtımı" etkinliğinde vatandaşlarla buluştu

Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu ve Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı,  Muharrem ayı başlangıcı nedeniyle  Ümmül Kura camiinde düzenlenen "Aşure Dağıtımı" etkinliğinde vatandaşlarla buluşup aşure dağıttılar.


MUHARREM SON DERECE ÖVÜLMÜŞ, HÜRMETE LAYIK ANLAMINA GELİYOR
Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu,Vatandaşların ilgisinin yoğun olduğu aşure dağıtım töreninde şu sözleri dile getirdi, ”Bizde muharrem ayı aşure ayı olarak bilinir. Muharrem son derece övülmüş, hürmete layık anlamına geliyor.Düzenlenen etkinlikte kardeşlik,sevgi ve birlikteliğimizi hatırlatıyoruz. Peygamber Efendimiz Muharrem ayına çok hürmet eder ve çok değer verirdi” dedi. 

KARDEŞLİK,SEVGİ VE SAYGIMIZ DAİM OLSUN
Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, “Bugün pek çok yerde milletimize bugünü hatırlatabilmek, yardımlaşmayı ve dayanışmayı sağlayabilmek, bu birliği kardeşliği tekrar hatırlatabilmek adına çok sayıda aşure dağıtımı yapılıyor. Ben bu güzelliklerin daima yaşamasını diliyorum. Ülkemizde bu önemli bir gelenek haline getirildi ve her yıl daha güzel kutlanmaya devam ediliyor. Kardeşliğimiz, sevgimiz, hoşgörümüz daim olsun” dedi.

Haber:Burak Çalışkan

İlginizi Çekebilir

Vali Tekbıyıkoğlu’ndan esnaflarla çay-simit sohbeti 

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale Belediyesi, araç filosuna TOGG’u dahil etti

İlginizi Çekebilir

Başkan Saygılı, Gazetekale’nin 1. Yaşını kutladı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

93608

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171