KIRIKKALE
25°
07:40

Öğleye kalan Süre

Yahşihan Belediyesi Kadın ve Aile Müdürlüğü Vatandaşın Yanında 

Yahşihan Belediyesi kurmuş olduğu Kadın ve Aile Müdürlüğü’ne yapılan başvurular neticesinde ihtiyaç sahipleri vatandaşların hanelerini ziyaret ederek, yanlarında olmaya ve ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor.


KESİNTİSİZ BİR HİZMET SUNUYOR
Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz göreve geldiği ilk andan itibaren vatandaşların sorunlarını daha hızlı sonuca ulaştırmak için önce Yahşi Masa Birimi’ni daha sonrada Kadın ve Aile Müdürlüğü’nü kurmuştu. Yahşihan Belediyesi, Kadın ve Aile Müdürlüğü’ne yapılan başvurular neticesinde ihtiyaç sahipleri vatandaşların hanelerini ziyaret ederek, yanlarında olmaya ve ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor. Kadın ve Aile Müdürlüğü, gelen talepler neticesinde durumu iyi olmayan vatandaşlara yardımlar sağlarken, Yahşihan halkıyla günün her saati bire bir görüşerek, gelen istek ve talepleri karşılayarak kesintisiz bir hizmet sunuyor. 

ETKİNLİKLER TAKDİR TOPLUYOR 
Kadın ve Aile Müdürlüğü ayrıca toplumsal dayanışmayı güçlendirmek ve ilçe sakinlerinin sosyal yaşamlarını zenginleştirmek amacıyla düzenlediği etkinliklerle takdir topluyor. Belediye, büyük küçük herkesi kucaklayan bu etkinlikler sayesinde ilçe halkını bir araya getiriyor ve vatandaşların sosyal anlamda kendilerini geliştirmelerini sağlıyor. Belediyenin kurduğu seyyar arabada çocuklara pamuk şekerler dağıtılırken, Mickey Mouse maskotu ile de unutulmaz bir gün yaşatıyor. Ayrıca Yahşihan halkına 7/24 hizmet sağlayan Yahşihan Belediyesi Kadın ve Aile Müdürlüğü, 0505 164 46 40 numaralı WhatsApp İhbar Hattı ve İrtibat Bürolarına gelen istek ve talepleri ilgili birim müdürlerine aktararak kesintisiz çözüm sunarken tüm sorunlara müdahale ediyor. 

SAĞLIKLI ŞEKLİDE KİLO VERİYORLAR
Yahşihan Belediyesi Kadın ve Aile Müdürlüğü, vatandaşların sağlığını korumak ve dengeli beslenmelerini sağlamak amacıyla ücretsiz diyetisyen hizmetine de devam ediyor. Ayrıca yeni doğum yapan annelere yönelik, bebek beslenmesi anlamında da anne-bebek eğitimleri ücretsiz şekilde veriliyor. Obeziteyle ve buna bağlı oluşabilecek kronik hastalıklarla mücadele etmek ve vatandaşların sağlıklı beslenmeleri amaçlanıyor. Bu kapsamda Beslenme ve Diyet Uzmanı Münevver Kanık, Yahşihan'da yaşayan vatandaşların sağlıklı şekilde kilo vermeleri için destek oluyor.

Haber: Ahmet Gökdemir 

İlginizi Çekebilir

Yahşihan Belediyesi’nden mesai kararı

İlginizi Çekebilir

Yahşihan Belediyesi’nden başarılı öğrencilere hediye

İlginizi Çekebilir

Yahşihan Belediyesi’nden depremzedelere sıcak çorba

Haber Yorumları

Yorum Yaz

74833

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171