KIRIKKALE
25°

Yahşihan Belediyesi, yemekleriyle yürekleri ısıttı

Kahramanmaraş merkezli 11 il genelinde meydana gelen depremin ardından bölgede yaraların sarılması amacıyla çalışma gerçekleştiren Yahşihan Belediyesi, günlük binlerce kişiye sıcak yemek ikramında bulundu. Belediye Aşçısı Engin Alan’ın yaptığı birbirinden


BİRLİKTE PATATES SOYDULAR 
Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde evlerini kaybeden depremzedeler, acılarını unutup tezgah başına geçti. Hem kendi yaralarını hem de vatandaşların yaralarını sarmak amacıyla pişirilen yemeklere yardım ettiler.  Yahşihan Belediyesi, depremzedelerin yaralarını sarmak amacıyla gıda alanında gereken destekleri sağlıyor. Bölgede yemekleri pişiren Belediye Aşçısı Engin Alan, depremzede vatandaşların kendilerine yardım ettiğini ve bu duygunun anlatılmaz olduğunu söyledi. Herkesin yaraları sarmak için mücadele ettiğini belirten Alan, “Belediye Başkanımız Osman Türkyılmaz’ın önderliğinde günlük binlerce kişiye yemek ikramında bulunduk. Buradaki insanlar bizlere yardım için gelip bizlerle patates soydular. Allah bir daha böyle felaketler yaşatmasın” dedi. 

BELEDİYE AŞÇISI ALAN: “GÜN BİRLİK OLMA GÜNÜ”
Deprem bölgesinde insanların o ilk günlerde zor günler yaşadığını söyleyen Alan, “Devletimizin ve Yahşihan Belediyemizin bütün imkanlarıyla orada, bu zorluğu kolaylaştırmak için elimizden gelen bütün çaba ve gayretleri gösterdik. Ekip arkadaşlarımızla birlikte elimizden geldiğince günlük binlerce kişiye lezzetli yemekleri buluşturmak için çalıştık. Oradaki depremzedelerimizi asla yalnız bırakmayacağız. Her zaman yanlarındayız. Yahşihan Belediyesi olarak kim zorda kalsa her zaman yardımlarına koşarız” şeklinde konuştu. 

Haber:Burak Çalışkan 

 

İlginizi Çekebilir

Depremzede Aysima’ya doğum günü sürprizi

İlginizi Çekebilir

Yahşihan Belediyesi’nden rengarenk etkinlik

İlginizi Çekebilir

Yahşihan Belediyesi, Gaziantep’te hasar tespit çalışmalarına destek oluyor

Haber Yorumları

Yorum Yaz

41150

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171