KIRIKKALE
24°
01:13

İkindi'ye Kalan Süre

Yahşihan Belediyesi’nde halk toplantılarına yoğun ilgi 

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz’ın her Salı günü makam odasında gerçekleştirdiği “Halk Günü Toplantısı” rutini düzenli olarak devam ediyor. 


KAPIMIZ VATANDAŞLARIMIZA HER ZAMAN AÇIK
Vatandaşların istek, şikâyet ve önerilerini dile getirebilmeleri amacıyla, düzenli olarak Yahşihan Belediyesi makam odasında yapılan halk günü toplantısı yoğun katılımla gerçekleşiyor. Vatandaşların bire bir sorunlarını dinleyen Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, kısa sürede çözülmesi gereken sorunlarla ilgili notlar alarak birim müdürlerine talimat veriyor. 
 

HAFTADA İKİ GÜNE ÇIKARTABİLİYORUZ 
Toplantıda, vatandaşların vereceği bilgilerin çok önemli olduğunu ifade eden Türkyılmaz yaptığı açıklamada; “Göreve geldiğimizden bu yana düzenli olarak her Salı günü vatandaşlarımızı makamımızda misafir edip taleplerini, şikâyetlerini dinliyoruz. Ulaşılabilir bir belediye başkanıyım. Bu yüzden vatandaşlarımızın her an bizlere ulaşması mümkün. Salı günü makam odamızda gerçekleştirdiğimiz halk toplantılarımızı zaman zaman Pazartesi günü de yapıp haftada iki güne çıkarabiliyoruz. Ayrıca gelen taleplere göre apartmanlara, sitelere gidip halk toplantıları da gerçekleştiriyoruz. Yahşihanlı vatandaşlarımız durumdan gayet memnun. Bunu sürdürmekte bizim asli görevimiz. Bu yüzden kapımız vatandaşlarımıza her zaman açık.”
 

TOPLUMU DAHA YAKINDAN TANIYORUZ
Türkyılmaz, “Bizler işimizi yaparken her şeyi dört dörtlük yapmaya çalışıyoruz. Amacımız yaptığımız işin sahadaki sonucu nedir? bunu ölçebilmek için oradan bize dönüşlerin olması lazım. İşte bu toplantılarda bu dönüşü de sağlamış oluyoruz. Yapılmış olan hizmetlerde bir yerde bir eksiklik varsa eksikliği o şekilde anlamış oluyor ve onu gidermek için hangi düzeltmeleri yapmamız gerektiğine karar veriyoruz. Toplantının diğer faydası da hizmet ettiğimiz toplumu daha yakından tanımamızı sağlayarak beklentilerin ne düzeyde olduğunu ve ondan sonra yapacağımız işleri ne şekilde yaparsak verimli bir hizmete dönüşür veya hangi yöntemi izlersek orada sonuç alabiliriz, bunları karşılıklı istişare etme fırsatını bize veriyor.” İfadelerini kullandı.
 

Haber: Ahmet Gökdemir

İlginizi Çekebilir

Yahşihan Belediyesi Kadın ve Aile Müdürlüğü Vatandaşın Yanında 

İlginizi Çekebilir

Yahşihan’da aşure birlikteliği 

İlginizi Çekebilir

Türkyılmaz’dan Keskin çıkarması

Haber Yorumları

Yorum Yaz

36291

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171