KIRIKKALE
25°
01:25

Öğleye kalan Süre

Yahşihan'da afet durumlarına karşı önemli protokol

Kırıkkale’nin Yahşihan ilçesinde oluşabilecek afet durumlarına karşı önlemler alınmaya devam ediyor. Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz ve Türkiye Radyo Amatörleri Cemiyeti ile işbirliği protokolü imzalandı.


ÖNEMLİ BİR ÇALIŞMA GERÇEKLEŞTİ 
Kırıkkale’nin önemli ilçeleri arasında yer alan Yahşihan’da Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz gün geçmiyor ki vatandaşın huzur ve güvenliği için yeni bir projeye imza atmasın. Birçok projeyle vatandaşa hizmette sınır tanımayan Türkyılmaz bu sefer de Türkiye Radyo Amatörleri Cemiyeti ile bir protokol gerçekleştirdi.

VATANDAŞLAR GÜVENCE ALTINA ALINDI 
Yahşihan Belediyesi bünyesinde 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremin ardından bir ilk olarak kurulan Afet İşleri Müdürlüğü, çalışmalarına hız kesmeden devam ederken olası bir afet durumunda Kırıkkale ve Yahşihan için aldığı önlemlere bir yenisini daha ekledi. Afet bölgelerindeki çalışmalarından ötürü Cumhurbaşkanlığı’mız tarafından üstün hizmet madalyası alan Türkiye Radyo Amatörleri Cemiyeti ile işbirliği protokolüne imza atan Başkan Türkyılmaz bu sayede afet durumundaki sinyal kesintilerine karşı vatandaşlarını güvence altına aldı.

Haber: Süleyman Ok 

İlginizi Çekebilir

Yahşihan’da 100 öğrenciye kırtasiye desteği

İlginizi Çekebilir

Bahçeşehir Koleji’nden öğretmenlerine iftar programı

İlginizi Çekebilir

Üçüncü kattan düşen çocuk hayatını kaybetti

Haber Yorumları

Yorum Yaz

43869

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171