KIRIKKALE
25°
02:2

Akşam'a Kalan Süre

Yahşihan’da Cumhuriyet konseri iptal edildi

 Kırıkkale’nin Yahşihan ilçesinde Cumhuriyet’in 100. Yılı nedeniyle düzenlenecek olan konser, İsrail’in Filistin’e yönelik düzenlediği insanlık dışı saldırıları nedeniyle iptal edildi. Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, "Filistin'de yaşanan insan


BAŞKAN TÜRKYILMAZ AÇIKLAMA YAPTI 
Kırıkkale’nin Yahşihan ilçesinde Cumhuriyet’in 100. Kuruluş yıldönümü nedeniyle düzenlenecek olan konser iptal edildi. Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, "İlçemizde Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlamaları çerçevesinde 27 Ekim Cuma günü gerçekleştireceğimiz konserimiz, Filistin'de devam eden savaş durumu ve masum yavruların katledildiği insanlık dramı nedeniyle iptal edilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" dedi.

İNSANLIK DRAMI YAŞANIYOR 
Türkyılmaz ayrıca “Yaşanan bu insanlık dramı bizleri derinden üzmüştür. İnsanlık adına utanç verici hale gelen bu baskı ve yok etme politikası bitmeli ve acilen sivillere yönelik bombalamalar durmalıdır. Cuma günü camilerimizde ölen yavrularımız için gıyabi cenaze kılınması için gerekli girişimleri yapacağız. Allah ölen kardeşlerimizin mekânını cennet eylesin.” İfadelerini kullandı.

Haber: Tuğçe Özdemir 

İlginizi Çekebilir

Hint kenevirini sökerken yakalandı 

İlginizi Çekebilir

Vali Makas’tan Pazar esnafına hayırlı işler ziyareti 

İlginizi Çekebilir

MHP, 14 Mayıs için tek ses, tek yürek

Haber Yorumları

Yorum Yaz

71492

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171