KIRIKKALE
27°
02:23

İmsak'a Kalan Süre

Yahşihan'da yol yenileme çalışmaları başladı!

Yahşihan'da yol yenileme çalışmaları başladı!


SORUNLARI ÇÖZÜME KAVUŞTURUYORUZ


Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, yol yapım çalışmalarının ilçe halkı için büyük önem taşıdığını belirterek şunları söyledi: "Fatih Caddesi'nde başlatılan bu projeyle ilçemizin ulaşım altyapısını güçlendirmeyi hedefliyoruz. Tüm ekiplerimize çalışmalarında başarılar diliyorum. İlçemiz için hayırlı uğurlu olsun." Sungur, sorun ve talepleri çözüme kavuşturmak amacıyla ellerinden geleni yapacaklarını da dile getirdi.

VATANDAŞLAR ÇALIŞMALARDAN MEMNUN


Çalışmalar Fatih Caddesi'nde tüm hızıyla devam ediyor. Yol yenileme çalışmaları kapsamında zemin güçlendirme, asfalt serme ve refüj düzenleme gibi işlemler yapılacak. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte Fatih Caddesi'nde daha güvenli ve konforlu bir ulaşım sağlanması hedefleniyor. Yahşihan Belediyesi yetkilileri, çalışmaların birkaç ay içerisinde tamamlanmasını öngörüyor. Yol yapım çalışmaları nedeniyle Fatih Caddesi'nde zaman zaman trafik yoğunluğu yaşanabileceği bildiriliyor. Yetkililer sürücülerden dikkatli ve sabırlı olmalarını rica ediyor.

İlginizi Çekebilir

Yahşihan Belediyesi’nde en düşük maaş 4bin 650 TL oldu

İlginizi Çekebilir

Yahşihan Belediyesi’nden vatandaşlara, çörek otu ve çörek otu sabunu

İlginizi Çekebilir

Yahşihan'da yaşlılar için golf arabalı hizmet

Haber Yorumları

Yorum Yaz

45916

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171