KIRIKKALE
26°
02:24

Öğleye kalan Süre

Yahşihanlılar sağlık için pedal çevirecek

Vatandaş odaklı önemli çalışmalara imza atan Yahşihan Belediyesi, sosyal ve kültürel alanda da çeşitli etkinliklere imza atmaya devam ediyor. İlçe halkının sporu sevmesi ve sağlıklı nesiller yetiştirebilmesi amacıyla ‘Sağlık İçin Pedalla’ adı altında bisi


ÜCRETSİZ BİSİKLET HEDİYE EDİLECEK
Yahşihan Belediyesi, ilçede sağlıklı nesillerin yetişmesi ve aile bireylerinin sporu sevmesi amacıyla önemli bir etkinliğe imza atıyor. ‘Sağlık İçin Pedalla’ sloganı adı altında yüzlerce kişi bisikletlerin pedallarını çevirecek. Aynı zamanda etkinlik kapsamında 3 dönem üst üste, toplam 6 takdir belgesi alıp Kadın ve Aile Müdürlüğü’ne başvuru yapan öğrencilere de ücretsiz bisiklet hediye edilecek.

BİSİKLETİNİ AL ARAMIZA KATIL
Etkinlik, 9 Temmuz Pazar günü saat 09.00’da Hacıbey Mahallesi 362. Sokak Yahşihan (Kırıkkale Spor Lisesi Önü) bölgesinden başlayacak. Herkesi etkinliğe davet eden Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, “Sağlık İçin Pedalla” sloganı ile düzenleyeceğimiz bisiklet halk sürüşüne tüm vatandaşlarımız davetlidir.  3 dönem üst üste, toplam 6 takdir belgesi alıp Kadın ve Aile Müdürlüğü’müze başvuru yapan öğrencilerimizin bisikletlerini aynı gün hediye edeceğiz. Haydi, Yahşihan bisikletini al aramıza katıl” dedi.

Haber: Ahmet Gökdemir 

 

İlginizi Çekebilir

Karapınar Ailesinden Türkyılmaz’a Büyük Destek

İlginizi Çekebilir

Yahşihan’da üç önemli protokol

İlginizi Çekebilir

Han ve Güvenbaş ailelerinin mutlu günü 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

91787

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171