KIRIKKALE
32°
02:49

İmsak'a Kalan Süre

Yahşihanspor’un yeni kulüp başkanı Erol Lüy oldu

Türkiye Futbol Federasyonu 2022-2023 yeni sezonunda Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan Yahşihanspor’da kulüp başkanlığında görev değişimi yaşandı. Mali Hizmetler Müdürü Erol Lüy, kulübün yeni başkanı oldu.


GENEL KURUL GERÇEKLEŞTİRİLECEK 
Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) kalma başarısı gösteren Yahşihanspor, yeni sezon hazırlıklarına başlıyor. Oyuncu transferleri ve kulüp yönetimiyle çalışmalarına başlanan takımda, kulüp başkanlığında görev değişimi oldu. Yeni başkan Yahşihan Belediyesi’nde görev yapan Mali Hizmet Müdürü Erol Lüy oldu. Eski başkan İbrahim Gürses’ten başkanlığı devralan Lüy, bu ay sonunda gerçekleştirilmesi planlanan genel kurula tek aday olarak gösterilecek. 


TÜRKYILMAZ’DAN BAŞARI TEMENNİSİ 
Eski kulüp başkanı Gürses’e teşekkür eden Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, yeni Başkan Lüy ve kongre sonrasında oluşacak olan yönetimine şimdiden başarı temenni etti. Yahşihanspor’un bu yıl önemli başarılara imza atacağını dile getiren Türkyılmaz, “İnşallah hep birlikte ilçemizin takımını bir üst lige çıkartmak için hem teknik heyetimiz hem kulüp yönetimi hem de bizler üzerimize düşen çaba ve gayreti en iyi şekilde göstereceğiz” dedi. 

Haber: Ahmet Gökdemir

 

 

 

İlginizi Çekebilir

Kırıkkalespor ve Yahşihanspor hazırlık maçında karşılaşacak

İlginizi Çekebilir

Yahşihanspor’un yeni kulüp başkanı Erol Lüy oldu

İlginizi Çekebilir

Kırıkkalegücü FK, Küçükçekmece maçına hazır

Haber Yorumları

Yorum Yaz

68236

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171