KIRIKKALE
27°
02:21

İmsak'a Kalan Süre

Yeni doğan bebeklere hediyeleri veriliyor

Yeni doğan bebeklere hediyeleri veriliyor


GEREKEN DESTEK SAĞLANIYOR


Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, projenin önemini şu sözlerle vurguladı: "Hoş Geldin Bebek projemizle, Kırıkkale'mize yeni doğan bebeklerimizi ve ailelerini kucaklıyor, onlara bu mutlu günlerinde bir nebze olsun destek olmak istiyoruz. Bebeklerimizin sağlıklı ve mutlu bir şekilde büyümeleri için ailelerine elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz."

BEBEK BAKIM SETİNDE NELER VAR?


Bebek bakım setinde; biberon, emzik, ateş ölçer, bebek şampuanı, ıslak mendil, sabun tozu, alt açma bezi ve bebek bezi gibi yeni doğan bebeklerin ilk ihtiyaç duyduğu ürünler yer alıyor.


Kırıkkale Belediyesi tarafından hayata geçirilen “Hoş geldin Bebek” projesiyle anneler de bebekler de daha mutlu olacak. Bebeklerin sağlıklı gelişimini, daha anne karnındayken güvence altına alma mücadelesi sergileyen Kırıkkale Belediyesi, “Hoş geldin Bebek” projesi kapsamında anne adaylarına doğum öncesi hastane çıkış paketi hediye ediyor.

KIRIKKALE İÇİN BİRLİKTE ÇALIŞIYORUZ


Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, “Hoş Geldin Bebek Yeni Doğan Paketiyle bir bebeğin ihtiyaç duyabileceği her şeyi çiçeği burnunda annelerimize sunuyoruz. Kırıkkale Belediyesi olarak yaptığımız çalışma kapsamında ailelerimize manevi destek olmak amacıyla elimizden gelen çaba ve gayreti gösteriyoruz. Her alanda Kırıkkale’nin sorun ve taleplerini çözmek için mücadele veriyoruz” dedi.

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’den gökyüzü gözlemlenecek!

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de İŞKUR’dan 1736 kişiye iş imkanı

İlginizi Çekebilir

Ekiplerden vektörle mücadele

Haber Yorumları

Yorum Yaz

26067

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171