KIRIKKALE
25°
01:28

Yatsı'ya Kalan Süre

Yeni Sanayi Sitesi kavşağı trafiğe kapatılıyor

Kırıkkale’nin Yahşihan ilçesi sınırları içerisinde yer alan Yeni Sanayi Sitesi Kavşağı, trafiğe kapatılıyor. Kapatılacak olan kavşak sonrası sürücüler, bölge güzergahlarına nasıl ulaşacaklarını merak etmeye başladı.


YAYALAR İÇİN ÜST GEÇİT YAPILDI
Kırıkkale’nin 43 ilini birbirine bağlayan ve trafik akışını daha hızlı hale getirmek amacıyla Yahşihan ilçesi sınırları içerisinde yer alan Yeni Sanayi Sitesi Kavşağı trafiğe kapatılacak. Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalarla kavşak, kısa süre içerisinde araç geçişine kapatılacak. Aynı zamanda bölgede yayaların can güvenliğini sağlamak amacıyla üst geçit yapıldı. Karayolları Genel Müdürlüğü ekipleri, yayaların karşıdan karşıya geçmek için üst geçidi kullanması uyarısında bulundu.

ÇEVRE DÜZENLENME ÇALIŞMASI BEKLENİYOR
Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından ihaleyi aran taşeron firma tarafından çevre düzenlemesi yapılacağı, yapılacak olan çevre düzenlemesi sonrasında Yeni Sanayi Sitesi Kavşağı’nın tamamen trafiğe kapatılacağı bilgisine ulaşıldı. Karayolları Genel Müdürlüğü ve Yahşihan Belediyesi ekipleri, vatandaşların sorun yaşamaması noktasında da alternatif yol güzergahları belirledi.

ALTERNATİF YOL GÜZERGAHLARI BELİRENDİ
Özellikle günlük Kırıkkale-Ankara arası yolculuk yapan vatandaşların sıklıkla kullandığı ve trafik sıkışıklığını rahatlatacak olan kavşak çalışması için alternatif güzergahlarda belirlendi. Kırıkkale, Kırşehir, Kayseri, Çorum, Samsun, Yozgat güzergahlarını birbirine bağlayan kavşakta direkt geçiş yapmak amacıyla trafik önemli ölçüde rahatlamış olacak. Yahşihan ve diğer bölgelere gitmek isteyen vatandaşlar yeni yapılan Yenişehir Kavşağı, Yüksek İhtisas Hastanesi Kavşağı ve Kırıkkale Üniversitesi kavşağını kullanabilecek.

TRAFİK İŞARETLERİYLE YÖNLENDİRME YAPILACAK
Trafikte oluşabilecek aksamalara karşı önlem almak amacıyla, Karayolları Genel Mdürlüğü ekipleri ve Yahşihan Belediyesi ekipleri gerekli çalışmaları yürütüyor. Çalışmalar kapsamında, kavşak çevresinde trafik işaretleri ve yönlendirmeler yapılacak. Ayrıca, trafik ekipleri kavşak çevresinde görev yaparak, sürücülere yardımcı olacak.

Haber:Tuğçe Özdemir

İlginizi Çekebilir

Sulakyurt Belediyesi’nde sözleşme sevinci 

İlginizi Çekebilir

Vali Tekbıyıkoğlu, görevi başındaki personelin yeni yılını kutladı

İlginizi Çekebilir

Cumhurbaşkanlığı Seçiminde Kırıkkale’de son durum!

Haber Yorumları

Yorum Yaz

21244

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171