KIRIKKALE
22°
00:16

İkindi'ye Kalan Süre

Yenilikçi yetişkin eğitimi projesi

Kırıkkale’de sağlık seviyesinin yükseltilmesi amacıyla İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı bağlı Toplum Sağlığı Merkezi koordinatörlüğünde yürütülen Sağlık Eğitimi Açısından Yenilikçi Yetişkin Eğitimi Modelleri” projesinin ikinci ulus ötesi toplantısı gerçekleşt


SAĞLIK ÇALIŞMALARI ELE ALINIYOR 
İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı bağlı Toplum Sağlığı Merkezi koordinatörlüğünde yürütülen Sağlık Eğitimi Açısından Yenilikçi Yetişkin Eğitimi Modelleri” projesinin ikinci ulus ötesi toplantısı Portekiz’in Braga şehrinde düzenlendi. AB Erasmus+ KA204 Yetişkin Eğitiminde Stratejik Ortaklıklar programı kapsamında desteklenen proje kapsamında sağlın alanında yapılacak olan çalışmalar ele alınıyor.


HAZİRAN’DA VİYANA’DA YAPILCAK 
Aplicaproposta LDA ve ASCRENDO kuruluşlarının ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya Müdürlüğümüz, Toplum Sağlığı Merkezi ve Orta Anadolu Eğitim Kültür ve Kalkınma Derneğini temsilen 6 kişi katıldı. Sağlık Eğitiminde Yenilikçi Yetişkin Eğitimi Modelleri projesi toplumun sağlık okuryazarlığı seviyesini arttırmayı hedeflemekte. Proje sonunda geliştirilmesi hedeflenen Mobil Sağlık Okuryazarlığı Uygulaması Türkçe, Almanca, Portekizce ve İngilizce olarak dört dilde yayınlanacak. Projenin üçüncü ve son ulus ötesi toplantısının Haziran ayı içerisinde Viyana’da yapılması planlanıyor.

Haber: Burak Çalışkan 

İlginizi Çekebilir

Yenilikçi yetişkin eğitimi projesi

Haber Yorumları

Yorum Yaz

30022

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171