KIRIKKALE
25°
04:51

İmsak'a Kalan Süre

Yılmaz; “İlimiz seracılığını geliştirmek için çalışmalarımız devam ediyor”

Kırıkkale Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından hazırlanan, KOP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı’na sunularak hayata geçirilen ‘KOP ile Kırıkkale’de yaz seracılığı gelişiyor’ projesi kapsamında sera kurulumları devam ediyor.


“ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR”
Proje alanlarını ziyaret ederek incelemelerde bulunan İl Müdürü Sırrı Yılmaz bir değerlendirme yaparak “İlimiz seracılığını geliştirmek için çalışmalarımız devam ediyor. Bu projemiz ile %70 hibeli %30 çiftçi katkılı 4 adet seramızın kurulumu tamamlanmak üzeredir. Projemizden yararlanan çiftçilerimizin tarımsal eğitim alan gençlerimiz olması bizi daha da umutlandırdı. Gençlerimizin projelerimize ilgisi bizi memnun eden bir gelişme ve tüm gençlerimizi tarıma yatırım yapmaya, tarımsal üretime katılmaya davet ediyorum.” diye konuştu. Ziyareti esnasında İl Müdürü Sırrı Yılmaz’a Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürü Ahmet Barış ve teknik personel eşlik etti.

İlginizi Çekebilir

Yılmaz; “İlimiz seracılığını geliştirmek için çalışmalarımız devam ediyor”

İlginizi Çekebilir

Liselilerin projeleri kabul edildi 

İlginizi Çekebilir

Liselilerin projelerinde derece başarısı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

30779

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171