KIRIKKALE
20°

Yuva Mahallesi’nin yol sorunu çözülüyor

Yuva Mahallesi’nin yol sorunu çözülüyor


VATANDAŞIN KULLANIMINA AÇILDI

Yapılan çalışmalar kapsamında Yuva Mahallesi birinci kat sathi kaplama çalışmaları tamamlanarak, vatandaşın kullanımına açıldı. Kırıkkale Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri görev yetki ve sorumluluk alanı içerisinde bulunan yollardaki çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. Kent merkezinde birçok noktada çalışma yapan ekipler ana arterlerde olduğu gibi kırsal yollarda da yoğun çalışmalar sürdürüyor.

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDI

Kırıkkale Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Yuva Mahallesi TOKİ Konutlarına bağlayan 1 kilometrelik hattın sathi kaplamasını yaparak vatandaşın kullanımına açtı. Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal ve Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Eldemir Yuva Mahallesi’ne giderek Fen İşleri Müdürü Tolga Aktan’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

SATHİ KAPLAMA YAPILIYOR

Daha çalışma alanında açıklamalarda bulunan Önal, “Yuva Mahallemizi TOKİ Konutlarına bağlayan 1 kilometre hattın sathi kaplamasını yapıyoruz. Fen İşleri Müdürlüğümüz görevinin başında. Kaplama ile beraber yeni açılan yollarımızın sathi kaplamalarına bugün itibariyle başlamış olduk. Yuva Mahallesi’ne vermiş olduğumuz sözleri tutuyoruz” dedi.

İlginizi Çekebilir

Evde yapılan aramada elektronik sigara ele geçirildi

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de kafes operasyonu!

İlginizi Çekebilir

Yahşihan Türkiye birincisi 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

56549

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171