KIRIKKALE
25°
03:10

Öğleye kalan Süre

Zabıta Teşkilatı 197 yaşında 

Zabıta Teşkilatı'nın kuruluşunun 197. yıldönümü dolayısıyla, Zabıta Müdürlüğü personelini makamda kabul eden Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, personelinin gününü kutladı. 


GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞIYORLAR
Zabıta Teşkilatı, kuruluşunun 197. Yıl dönümünü çeşitli etkinliklerle kutluyor. Zabıta Müdürlüğü personeli, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı makamında ziyaret ederek çiçek taktim etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette konuşan  Saygılı, "Zabıta Haftası münasebetiyle belediyemiz Zabıta Müdürlüğü personelimizle bir araya geldik. Şehrimizde gece gündüz demeden huzur ve güvenlik için görev yapan tüm zabıta personellerimizin Zabıta Haftası'nı tebrik ederim" dedi.

EMEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM
Zabıta Teşkilatı'nın önemine dikkat çeken Saygılı; "197 yıllık Zabıta Teşkilatı, Türkiye'de birikimi, geçmişi, mazisi olan bir kurum. Belediyemizin de en önemli kurumlarından bir tanesi. Bugüne kadar emeklerinizden, çalışmalarınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra da aynı sorumlulukla çalışmalarımıza devam edeceğiz. Haftanızı kutluyorum " dedi.

BAŞARI BELGESİ VERİLDİ
Ziyarette Merkez Üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık İlçesinde 6 Şubat gecesi yaşanan deprem sonrası bölgede arama, kurtarma ve yardımların ihtiyaç sahiplerine ulaşması konularında faaliyette bulunan Zabıta Müdürü Koray Arslan ve Zabıta Personeli İbrahim Kahraman’a Saygılı tarafından taktir belgeleri verildi. Personel daha sonra Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır’ı da makamında ziyaret ederek bir süre sohbet ettiler. Bakır’da, personelin Zabıta Haftası'nı kutlayarak, görevlerinde başarılar diledi.

Haber: Ahmet Gökdemir 


 

İlginizi Çekebilir

Başkan Saygılı’dan "çat kapı" ev ziyaretleri

İlginizi Çekebilir

Akyön’den Zabıta Teşkilatına anlamlı kutlama 

İlginizi Çekebilir

Saygılı: “Esnaf, toplumumuzun çimentosudur”

Haber Yorumları

Yorum Yaz

93738

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171