KIRIKKALE
21°
07:52

Öğleye kalan Süre

Aileler, sabah namazında camilerde buluşuyor

Kırıkkale İl Müftülüğü tarafından “Sabah Namazı Buluşması ve Kur’an-ı Kerim Ziyafeti” programı düzenlendi.


KUR’AN-I KERİM OKUNDU 
Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında  “Sabah Namazı Buluşması ve Kur’an-ı Kerim Ziyafeti” programı düzenlendi. Nur Camiinde gerçekleştirilen programa Hacı Bayram-ı Veli Camii Emekli İmam Hatibi Abdülkadir Şehitoğlu,  Hacı Bayram-ı Veli Camii İmam Hatibi Yunus Koçan, Kocatepe Camii İmam Hatibi Mehmet Atıcı, Mebusevler  Camii İmam Hatibi Erdal Güntay  katıldı. Kırıkkaleli vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği “Sabah Namazı Buluşması ve Kur’an-ı Kerim Ziyafeti”  programına çok sayıda cemaat çocuklarıyla birlikte ailecek katıldı. 


ÇORBA İKRAMI GERÇEKLEŞTİRİLİYOR 
Kırıkkale İl Müftüsü Hasan Hayri Yaşar’ın da katıldığı program sabah okunan çift ezanının ardından Uzman Vaiz Hilmi Keleş’in yaptığı sohbet ile başladı. Hacı Bayram-ı Veli Camii Emekli İmam Hatibi Abdülkadir Şehitoğlu’nun kıldırdığı sabah namazından sonra Kur’an-ı Kerim ziyafeti sunumu ve tevbe istiğfar duası yapıldı.  Program İl Müftüsü Hasan Hayri Yaşar’ın yaptığı duanın ardından, cami çıkışında cemaate çorba ikramıyla sona erdi.

Haber: Burak Çalışkan

İlginizi Çekebilir

Akyön, Gazetekale Gazetesi’nin 1’inci yaşını kutladı

İlginizi Çekebilir

Başkan Türkyılmaz'dan Tekin'e jest

İlginizi Çekebilir

Serkan Akdeniz, İl Genel için başvurusunu yaptı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

33913

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171